Tgrt Haber

Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor? Beyazıt Öztürk'ten açıklama

31 Aralık 2022 11:49 - Güncelleme : 31 Aralık 2022 11:54
Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor? Beyazıt Öztürk'ten açıklama

Ekranda olduğu döneme damga vuran Beyaz Show'un geri döneceği konusunda kritik açıklama geldi. Beyazıt Öztürk, yaptığı açıklamayla hayranlarını heyecanlandırdı.

Beyaz Show'un ekrana geri döneceği haberleri sık sık gündeme gelirken Beyazıt Öztürk, hayranlarını heyecanlandıran bir açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı​'nda kameralara takılan Öztürk'e yeni projeleri soruldu. Öztürk, "Beyaz Show ve birkaç proje​ daha var, karar aşamasındayım" ifadelerini kullandı.

"HERKES İÇİN GÜZEL GEÇMESİ LAZIM"

"2022 sizin için nasıl geçti?" sorusuna cevap veren Öztürk, "Güzel bir yıldı ama herkes için güzel geçmesi lazım. Genel mutluluk olmayınca ne sen keyifli olursun ne ben. İnşallah seneye" cevabını verdi.

Genellikle evinde olduğunu söyleyen Öztürk, "Ben çok evciyim. Arada bir balıkçıya çıkarsam çıkıyorum, o kadar. Lig başladığı zaman koltuğa kapatıyorum kendimi. İkinci lig fikstürünü bile ezbere biliyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Akşam
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...