Tgrt Haber

Beyaz Show geri dönüyor! Acun Ilıcalı tarih verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Tv100.com
11 Ekim 2023 09:19 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 09:19
Beyaz Show geri dönüyor! Acun Ilıcalı tarih verdi

Cuma günlerinin vazgeçilmez programı Beyaz Show, uzun süredir ekranda yer almıyor. Sosyal medyada Beyaz Show’un geri dönmesi için paylaşımlar yer alırken, Acun Ilıcalı konuk olduğu programda bombayı patlattı.

TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Acun Ilıcalı​, yıllardır yayınlanamayan Beyaz Show’un geri döneceğini müjdeledi.

BEYAZ SHOW TEKRAR BAŞLIYOR

TV8​ kanalının sahibi Acun Ilıcalı katıldığı bir YouTube​ programında Beyaz Show'un geri döneceğine dair müjdeli verdi. Acun Ilıcalı, Beyaz Show’un yılbaşında ekranlara döneceğini söyleyerek, "Beyaz Show yılbaşında olacak. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var" dedi.

Beyaz Show geri dönüyor! Acun Ilıcalı tarih verdi

BEYAZ SHOW'UN İLK KONUKLARI KİM?

Beyaz Show’un Exxen’de mi, yoksa TV8 ekranında mı yayınlanacağı henüz belli değil. Konuklar merak edilirken, sosyal medyada ortaya atılan iddialar arasında ilk konukların Serenay Sarıkaya​ ve Kıvanç Tatlıtuğ olacağı yer aldı.

 

Kaynak: Tv100.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...