Tgrt Haber

Listede Beyonce ve Rihanna da vardı! Taylor Swift dolar milyarderi oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Bloomberg
28 Ekim 2023 16:55 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 16:56
Listede Beyonce ve Rihanna da vardı! Taylor Swift dolar milyarderi oldu

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, Milyarderler Endeksi'ne göre, 17 Mart'ta başlayan Eras Turnesi’nden elde ettiği gelirle milyarder kulübüne dahil oldu.

12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift​, The Eras Tour kapsamında büyük gelir elde etti. Böylece Swift, aralarında Beyonce​ ve Jay-Z’nin de bulunduğu milyarder​ listesine girdi.

TAYLOR SWİFT DE MİLYARDER OLDU

Bloomberg'in raporuna göre; Taylor Swift Eras turnesinin ardından milyarder listesinde yerini aldı. Yaptığı müzikten 10 haneli bir servet elde eden Swift, hayatını anlatan film ile de büyük bir başarı elde etti. Taylor Swift'in toplamda 1.1 milyar dolar serveti bulunduğu iddia ediliyor.

Listede Beyonce ve Rihanna da vardı! Taylor Swift dolar milyarderi oldu

FİLMİ REKOR KIRDI

33 yaşında ve 12 Grammy ödülü sahibi sanatçının başrolleri Amanda Balen, Taylor Banks ile paylaştığı konser filmi vizyona girmeden önce küresel ön bilet satışlarının 100 milyon doları aştığı belirtildi. Filmin bir günlük en yüksek satış rekorunu kırmasının 24 saatten az sürdüğünü belirtildi.

Kaynak: Bloomberg

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...