Tgrt Haber

Eyaletin en pahalı evini satın almıştı! Şimdi de Beyonce'nin tavuk burger için ödediği para hayrete düşürdü

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2023 09:00 - Güncelleme : 23 May 2023 12:16
Eyaletin en pahalı evini satın almıştı! Şimdi de Beyonce'nin tavuk burger için ödediği para hayrete düşürdü

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, önceki gün ekibini yemeğe götürdü. Tavuk burger menüden oluşan yemekte ünlü yıldızın ödediği hesap sosyal medyada gündem olurken Beyonce'nin 2 bin Sterlin (50 bin TL) tutan fiyatı fazla bulduğu öğrenildi.

ABD’li dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce​, yakın zamanda ABD'de eşi Jayz-Z ile birlikte Kaliforniya eyaletinin en pahalı evini satın almıştı. İskoçya​'nın Murrayfield kentinde vereceği konser öncesi ekip çalışanlarıyla birlikte bir tavukçuya giden Beyonce, bu sefer de ödediği hesapla gündem oldu. Ünlü yıldız burada yediği 110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu için yaklaşık 2 bin sterlin ödedi. Türk Lirası ile yaklaşık 50 bin ödeyen Beyonce'un fiyatı pahalı bulduğu öğrenildi.

Eyaletin en pahalı evini satın almıştı! Şimdi de Beyonce'nin tavuk burger için ödediği para hayrete düşürdü

CALİFORNİA’NIN EN PAHALI EVİNİ SATIN ALDILAR!

Müzik dünyasının en zengin çiftlerinden biri olan Beyonce ve Jay-Z, servetlerine servet katmaya, sahip oldukları mülkleri çoğaltmaya devam ediyor. 41 yaşındaki Beyonce ile 53 yaşındaki Jay-Z, ABD'nin California​ eyaletinin en pahalı evini satın aldı. Müziğin güçlü çifti, Malibu'da sekiz dönüm arazi üzerine kurulu 3700 metrekarelik bir ev satın aldı. Ev başlangıçta yaklaşık 295 milyon dolara satışa çıkarılmıştı sonrasında ise fiyatta indirime gidildiği görüldü. California eyaletinde daha önce en pahalı ev 177 milyon dolara satılmıştı. Dolayısıyla Beyonce ve Jay-Z çifti, eyaletin en pahalı evine sahip oldu.

Daha önce New York'ta bir daire, 35 milyar dolarlık serveti olan Ken Griffin tarafından 238 milyon dolara satın alınmıştı. Üç çocuğu olan Beyonce ve Jay-Z çifti, servetleriyle en zenginler listesinde kendilerine ye buluyor. Beyonce'nin şahsi serveti 500 milyon dolarken, Jay-Z'nin serveti ise 1,3 milyar dolar. Dolayısıyla çiftin toplam serveti 1,8 milyar dolar.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...