Tgrt Haber

Gazeteci Bilal Özcan’dan Kaan Yıldırım'a şok sözler: Yakışıklı değil Suriyeliler de öyle…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Ekim 2022 10:46 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 11:43
Gazeteci Bilal Özcan’dan Kaan Yıldırım'a şok sözler: Yakışıklı değil Suriyeliler de öyle…

Beyaz Magazin programının sunucusu Gazeteci Bilal Özcan, yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Bu defa oyuncu Kaan Yıldırım’ı hedef alan ünlü gazeteci "Taksim Meydanı'nda Kaan gibi çok genç var. Buna Suriyeliler de dahil" dedi.

Magazin gazetecisi Bilal Özcan, Haberler internet sitesinin YouTube kanalına katılarak soruları yanıtladı. Daha önce bir açıklamasında "Kendimi yakışıklı bulmuyorum" diyen oyuncu Kaan Yıldırım​ hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Özcan; Yıldırım'ın oyunculuğunu beğenmediğini de söyleyerek, oyuncunun Suriyelilerden bir farkı olmadığını belirtti.

“KIVANÇ TATLITUĞ OLSA NEYSE..."”

Oyuncu Kaan Yıldırım bir röportajın "Kendimi yakışıklı bulmuyorum" demişti. Bunun üzerine konuşan Gazeteci Bilal Özcan, "Kaan Yıldırım'ı yakışıklı bulmuyorum. Ona benzeyen, onun fiziğinde olan çok Türk insan var. İstiklal Caddesi​'ne çıkıp bakalım bir sürü öyle genç var. Suriyeliler​ de dahil. Ahım şahım bir özelliği yok. Kıvanç Tatlıtuğ​ olsa neyse..." dedi.

Gazeteci Bilal Özcan’dan Kaan Yıldırım'a şok sözler: Yakışıklı değil Suriyeliler de öyle…

" ONUN YAŞADIĞI AŞK DEĞİL, ONA AŞK DİYEMEYİZ. "

Kaan Yıldırım'ın aşk hayatıyla ilgili de konuşan Bilal Özcan, şu ifadeleri kullandı: "Onun yaşadığı aşk değil, ona aşk diyemeyiz. Aşk öyle olmaz. Bugün âşık olup 2 ay sonra bittikten sonra başkasıyla aşk yaşamak olmaz. Bu arzu etmek, istemek ve hormonların yüksek dozda çalışması. Gerçekten aşıksan patlama anında ayrıldıktan sonra barışmak için zorlarsın. Kaan Yıldırım'ın ilişkilerinde öyle bir şey görmüyoruz. İlişkiye bitirirken karşı tarafı kırıyor. Mesela Hande Erçel ayrıldıktan sonra onu engelledi. Hadise de öyle yaptı. Kaan Yıldırım gününü gün eden, varlıklı bir ailesi olan bir genç. Oyunculuğu da orta karar. Genç kızlar beğenip takip ediyor, onlar da konuşuluyor."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...