Tgrt Haber

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan, iyi haberi kendisi verdi

01 Eylül 2022 09:00 - Güncelleme : 01 Eylül 2022 11:40
Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan, iyi haberi kendisi verdi

Bir süredir akciğer kanseri ile mücadele eden ünlü oyuncu Billur Kalkavan, sosyal medyadan paylaştığı videoda son durumu hakkında bilgi verdi.

Koronavirüs​ tedavisi sonrası akciğer kanseri​ teşhisi konulan oyuncuBillur Kalkavan​ son durumu hakkında sosyal medyadan bir video paylaştı. Sosyal medya hesabından takipçilerine seslenen ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda, sağlık durumunun çok iyi olduğunu her gün daha da iyiye gittiğini söyledi.

Kalkavan çektiği videonun devamında şu ifadelere yer verdi:

“Kafamdan saç bile çıkıyor da ben kendim kazıtıyorum daha güzel olmadığı için... Atlatıyorum bu meseleyi, merakta kalmayın. Bu ayki Billur TV çekimlerimiz, biraz gecikecek benim biraz daha hastanede kalmam gerekiyor beni affedin. Sizleri çok seviyorum güzel enerjilerinizi almaya devam ediyorum. Teşekkürler…”

Öte yandan Billur Kalkavan’a sevenleri yorumlarıyla destek verdi.

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde doğdu Liseyi Amerika'da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi.

1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında bir program yaptı.

2012'de ise TV8’de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı. Billur Kalkavan, uzun süredir kendisinden 21 yaş küçük olan Buğra Bahadırlı ile birlikte.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...