Tgrt Haber

Bilmedikleriniz programında Arka Sokaklar’a 'Serpil Örümcer' teşekkürü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 11:40 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 11:40

Pınar Ergüner ve Yasemin Bozkurt, TGRT Haber ekranında yayınlanan Bilmedikleriniz programında kirasını ödeyebilmek için fotoğrafını satan Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer’in Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olmasını masaya yatırdı.

Kirasını ödeyebilmek için fotoğraflarını sattığını açıklayan İpek Örümcer’e ilk yardım eli Arka Sokaklar​ dizisinden geldi. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Serpil Örümcer’e yapılan bu yardımın kendisine para verilmesinden daha değerli olduğunu açıklayan Pınar Ergüner ile Yasemin Bozkurt Bilmedikleriniz programında konunun detaylarını paylaştı. 

ARKA SOKAKLAR'DAN SERPİL ÖRÜMCER'E DESTEK 

Kirasını ödeyebilmek için fotoğraflarını satmaya karar veren Yeşilçam​ oyuncusuna Arka Sokaklar'dan destek geldi. Oyuncunun bu çağrısına kayıtsız kalamayan Arka Sokaklar yapımı, Serpil Örümcer’i unutmayarak konuk oyuncu olarak kadrosuna dahil etti. Serpil Örümcer dizide “Müjgan” karakteriyle dizide yer alacak. Bilmedikleriniz programının sunucuları Pınar Ergüner ve Yasemin Bozkurt, usta isme böyle yardımın etmenin çok kıymetli olduğunu vurgulayarak, tüm ekibe teşekkür etti. 

 

Bilmedikleriniz programında Arka Sokaklar’a 'Serpil Örümcer' teşekkürü - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...