Tgrt Haber

Binlerce kişiyi dolandırıp kaçtığı iddia edildi! Kıvanç Talu’nun menajerinden ilk açıklama geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
20 Ekim 2023 10:47 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 10:57
Binlerce kişiyi dolandırıp kaçtığı iddia edildi! Kıvanç Talu’nun menajerinden ilk açıklama geldi

Var Böyle Tipler hesabıyla tanınan Kıvanç Talu’nun yakın çevresini dolandırdığını ve 100 milyon TL ile Portekiz’e kaçtığı iddia edilmişti. Son olarak Yaren Leylek filminde rol alan Kıvanç Talu’nun menajerinden ilk açıklama geldi.

Fenomen ve oyuncuKıvanç Talu​ ile eşi Beril Talu​'nun çok sayıda kişiyi 100 milyon TL dolandırarak Portekiz​'e kaçtığı iddia edildi. Var Böyle Tipler sayfası da kapatılan oyuncu herhangi bir açıklamada bulunmazken, menajerinden ilk açıklama geldi.

KIVANÇ TALU, YAREN LEYLEK FİLMİNDE ROL ALDI

Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu‘nun aralarında yakın akrabalarında olduğu binlerce kişiyi reklam sektörüne yatırım yaptıklarını belirterek dolandırdığı iddia edildi. Fenomen Kıvanç Talu ve eşinin 100 milyon TL’yi alarak Portekiz’e kaçtığı iddia edildi. Konu ile ilgili ilk açıklama Kıvanç Talu’nun menajerinden geldi. Başrolünde Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı Yaren Leylek filminde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ’un menajerinden çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Binlerce kişiyi dolandırıp kaçtığı iddia edildi! Kıvanç Talu’nun menajerinden ilk açıklama geldi

“BUGÜNDEN SONRA İLİŞKİMİZ OLMAYACAK”

Pazartesi gününden itibaren haber alınamayan Kıvanç Talu hakkında menajeri, “Sayın cast direktörleri ve arkadaşlarım… Bugün öğrendiğim üzere güncel sunum dosyamda yer alan Kıvanç Talu adlı oyuncunun haber sitelerinden aldığım bilgi ve yakın dostlarımın uyarısı üzerine hakkında soruşturma olduğu bilgisi edinilmiştir. Bugüne kadar olan bir sinema filmi sözleşmemiz haricinde herhangi bir iş ilişkiniz olmamıştır. Bugünden sonra da olmayacaktır Bilgilerinize sunarım…” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...