Tgrt Haber

Bir annenin en zor anı! Işın Karaca kızına saçlarını kazıttığı anları paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 14:18 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 14:33

Bir süredir saç kıran hastalığıyla mücadele eden şarkıcı Işın Karaca, tedavisi bittikten sonra ilk kez kızı Mia'nın saçlarını kazığı anları paylaştı.

Bir süre önce kanser olmadığını söyleyen ünlü şarkıcı, "Saklamak artık daha zor gelmeye başladı hastalıktan" diyerek saç kıran hastalığına yakalandığını anlatmıştı. Tedavi sürecinden sonra ilk kızı Mia’nın saçlarını kazıdığı anları paylaşan Karaca, duygularını dile getirdi.

IŞIN KARACA​'NIN SAÇLARINI KIZI KAZIDI 

Uzun süre gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuşan şarkıcı Işın Karaca, saç kıran hastalığı boyunca sürekli saçlarının dökülmesiyle beraber kızı Mia'ya saçlarını kazıttığı anları ilk kez paylaştı. Sosyal medya​ hesabından video paylaşan Karaca, "Saçlarımı çekip elimde kalacağına Mia hepsini kesti. Farkındalıktan çok sevgi, iyilik ve yüksek bilinç.. Kahraman kızım Mia.” notunu düştü.

Bir annenin en zor anı! Işın Karaca kızına saçlarını kazıttığı anları paylaştı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...