Tgrt Haber

Arda Kural’ın toparlanan halinden yine eser kalmadı: Bir deri bir kemik kalan oyuncu sevenlerini şaşırttı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Kasım 2022 10:00 - Güncelleme : 11 Kasım 2022 15:15
Arda Kural’ın toparlanan halinden yine eser kalmadı: Bir deri bir kemik kalan oyuncu sevenlerini şaşırttı

Bir süre sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve zorlu bir süreç yaşayan oyuncu Arda Kural, toparlanarak dizi ve film sektöründe tekrar yer almak istediğini belirtmişti. Geçtiğimiz aylarda kötü günleri atlattığı görülen Arda Kural’ın bu kez de çok zayıf hali hayranlarını şaşırttı.

Bir dönemin en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan ve dizilerin aranılan oyuncusu olan Arda Kural​ yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle uzun süre sektörde yer alamadı. Geçtiğimiz yıl toparlanan ve tekrar dizilerde yer almak istediğini söyleyen Kural’ın bu defa da iyice zayıfladığı görüldü.

“KENDİNİ TOPARLA İYİ GÖRÜNMÜYORSUN”

Uzun saçlarını kısaltan ve yeniden gençlik haline dönen Arda Kural'ın son hali, hayranlarında büyük sevince neden oldu. Şimdilerde yeni bir yapımda rol almaya hazırlanan Kural bir kez daha imaj değiştirdi. Çok zayıfladığı görülen Kural'ın son görüntüsü de hayranlarının dikkatini çekti. Hayranları tarafından Kural'ın son hali için "Bir deri bir kemik kalmışsın ne olmuş sana böyle",” Kendini toparla, iyi görünmüyorsun” yorumları yapıldı.

Arda Kural’ın toparlanan halinden yine eser kalmadı: Bir deri bir kemik kalan oyuncu sevenlerini şaşırttı

ARDA KURAL KİMDİR?

1980 yılında Yalova’da dünyaya gelen Arda Kural, Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonelliğe adım attı. Bir süre Kral TV’de VJ’lik yaptı.

İlk olarak 1999’da Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti ve bu dizide Leonardo DiCaprio​'ya olan benzerliğiyle tanındı. İkinci çıkışı ise 2003’te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle oldu. Son olarak, 2005'te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolü ile geniş beğeni topladı. Yıllar sonra dizi hakkında verdiği söyleşide Sarp Leventoğlu'nun kendisine dizide baskı kurduğunu söylemiştir.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cihat Hıdır 12 Kasım 2022 22:01

Kurşun Bilal diye bir dizide de oynadı ATV ekranlarda yayınlandı kısa sürdü zaten polis mesleğini canlandirdi

Sonraki Haber Yükleniyor...