Tgrt Haber

Bir haftadır Müge Anlı’ya çıkan 16 yaşındaki Nazmiye gözaltına alındı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ekim 2023 10:05 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 10:05
Bir haftadır Müge Anlı’ya çıkan 16 yaşındaki Nazmiye gözaltına alındı

45 gün sonra cesedi bulunan 22 yaşındaki Nevrigül’ün baş şüphelisi olarak Müge Anlı programına çıkan 16 yaşındaki Nazmiye, polis tarafından gözaltına alındı.

Programdaki tavırlarıyla başta Müge Anlı​ olmak üzere izleyicileri bir hayli şaşırtan Nazmiye, Bursa’da kayıp olarak aranan ve 45 gün sonra cansız bedeni bulunan ablası Nevrigül Alan cinayeti nedeniyle gözaltına alındı.

MÜGE ANLI PROGRAMINDAKİ NAZMİYE GÖZALTINA ALINDI

Nevrigül'ün kardeşi N.A. (16) eski eşi Remzi ve kardeşi Abdullah Müge Anlı'nın programında bir haftadır olayla ilgili bildiklerini anlatıyordu. Ziya Kaya Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan N.A.'nın savcılık tarafından ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Müge Anlı programına katılan ve ifade veren Nazmiye’nin ve programa katılan diğer kişilerin serbest bırakıldığı, soruşturmanın ardından dava açılıp açılmayacağına karar verileceği öğrenildi.

Bir haftadır Müge Anlı’ya çıkan 16 yaşındaki Nazmiye gözaltına alındı

NEVRİGÜL’ÜN CANSIZ BEDENİ 45 GÜN SONRA BULUNDU

Bir haftadır canlı yayınlanan Müge Anlı programında 45 gün sonra cansız bedeni bulunan Nevrigül cinayeti işlendi İznik’te yaşayan Nevrigül Alan (22), Gemlik'te babasının yanına gitmek için evden ayrıldı. Çocuklarını almak için babasının evinden ayrılan kadından bir daha haber alınamadı. Yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler Nevrigül Alan’ı bulmak için çalışma başlattı. Ekiplerin arama çalışmaları devam ederken Gemlik Umurbey Mahallesi'nde çevredeki bir tarla sahibi tarafından polise zeytinlikte ceset olduğu ihbarı geldi. Yapılan inceleme sonucu cansız bedenin 45 gündür aranan 22 yaşındaki Nevrigül Alan’a ait olduğu anlaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...