Tgrt Haber

Bir oğlu olduğu iddia edilen Metin Akpınar küplere bindi! Dava açmaya hazırlanıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Habertürk
18 Ekim 2023 16:57 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 16:58
Bir oğlu olduğu iddia edilen Metin Akpınar küplere bindi! Dava açmaya hazırlanıyor

Yıllar sonra ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar’ın Almanya’da yaşayan bir oğlu olduğu iddia edilmişti. Oğlu olduğu haberlerine öfke kusan oyuncu, soluğu mahkemede aldı.

81 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra bir kızı olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı ve Akpınar 35 yaşında baba oldu. Daha sonra Duygu Nebioğlu’nun ikizi olduğu ortaya çıktı. Sevgi Nebioğlu’nun davasının devam ettiği ortaya çıkarken, Akpınar Sevgi’nin de kızı olduğunu doğruladı. Ortaya yeni atılan iddialar ise oyuncu Metin Akpınar’ı bir hayli sinirlendirdi.

METİN AKPINAR​ 2 KIZI OLDUĞUNU KABUL ETTİ 

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay​ Metin Akpınar’ın bir de oğlu olduğunu iddia ederek, “Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin'in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor. Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek” ifadelerine yer verdi.

Bir oğlu olduğu iddia edilen Metin Akpınar küplere bindi! Dava açmaya hazırlanıyor

OĞLU OLDUĞU İDDİALARINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

2 kızı olduğunu kabul eden ve yazılı bir açıklama yapan Akpınar, oğlu olduğu iddialarına ateş püskürdü. Vakit kaybetmeden soluğu mahkemede alan Metin Akpınar, Habertürk’te yer alan habere göre, Onur Akay’a dava açacak.

Kaynak: Habertürk
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...