Tgrt Haber

Ece Erken’i çileden çıkaran yorum: İlk defa bu kadar kaba olmak istiyorum!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2022 14:22 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 15:03
Ece Erken’i çileden çıkaran yorum: İlk defa bu kadar kaba olmak istiyorum!

Sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz mayıs ayında silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Eşini kaybettikten sonra zor günler yaşayan Erken, ekranlara ve hayata dönmeye karar verdi. Toparlanmaya çalışan sunucu, Instagram hesabından paylaştığı pozlarına bir takipçisinden gelen yorumla çileden çıktı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu​'nu 6 ay önce kaybeden Ece Erken​, oğlu için toparlanmaya çalışıyor. Geçtiğimiz aylarda eşi Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesiyle ilgili sorunlar da yaşayan Erken, ekranlara dönmeye karar verdi. Yeni programından önce kulisteki pozlarını sosyal medya​ hesabından takipçileriyle paylaşmak isteyen Erken’e bir takipçisinden gelen “Vay, giden gidene... Hayat devam ediyor” yorumu ünlü sunucuyu kızdırdı.

Ece Erken’i çileden çıkaran yorum: İlk defa bu kadar kaba olmak istiyorum!

“İLK KEZ BU KADAR KABA OLMAK İÇİMDEN GELİYOR”

Ece Erken paylaştığı sosyal medya hesabından fotoğraflarının altına, "Hazır ve nazır bekliyoruz, güzel bir gün olsun" notunu yazan Erken'e, kısa sürede 13 bine yakın beğeni geldi. Bir takipçisi Erken'in ölen eşini kastederek, "Vay, giden gidene... Hayat devam ediyor" yorumuna kayıtsız kalamayan 44 yaşındaki sunucu çileden çıktı. Erken, takipçisine "Ya ilk kez bu kadar kaba olmak içimden geliyor ama bana yakışmayacağı için, sizi rencide etmemek için yazmıyorum. Gerçekten yeter, baydınız be!" sözleriyle tepki gösterdi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...