Tgrt Haber

Bir ünlü daha ada şartlarına dayanamadı: İşte Survivor’a veda etmek isteyen şarkıcı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2023 10:10 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 11:08
Bir ünlü daha ada şartlarına dayanamadı: İşte Survivor’a veda etmek isteyen şarkıcı!

Survivor 2023'ün umutla açıklanan ünlüler kadrosunda yaprak dökümü devam ediyor. Ada şartlarında zorlanan ve devam edemeyeceğini belirten Berdan Mardini ve Seçkin Piriler’den sonra listeye bir ünlü daha eklendi. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, “Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek” dedi.

İlk oylamada adadan elenen ünlü oyuncu Ümit Erdim’den sonra Berdan Mardini​, sağlık sorunları sebebiyle kendi isteğiyle adadan ayrıldı. Ardından diğer ünlü isim Seçkin Piriler de ada şartlarına dayanamadığını belirterek yarışmayı bıraktı. 3 ünlü ismin ardından mücadeleye dayanamayan bir diğer isim de şarkıcı Yusuf Güney oldu. Yusuf Güney’in adaya veda edeceğini ise Acun Ilıcalı​ duyurdu.

 “KIRMIZI TAKIMDA BUGÜN BİR KAYIP DAHA YAŞANIYOR”

Ada koşullarına dayanamayan yarışmacılar bir bir adadan ayrılmaya devam ediyor. Acun IIlıcalı, 29 Ocak günü ada konseyinde Yusuf Güney’in yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Ünlü sunucu, ''Kırmızı takım için bugün itibariyle bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor​'a devam edemeyecek. Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Bu sene daha önce de dediğim gibi akıl oyunları ile yarışmacıların mental, psikolojik ve akıllarını kullandığı sezon. Yusuf Güney de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek.'' sözlerini kullandı.

Bir ünlü daha ada şartlarına dayanamadı: İşte Survivor’a veda etmek isteyen şarkıcı!

BERDAN MARDİNİ VE SEÇKİN PİRİLER DE KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI

Geçtiğimiz hafta Berdan Mardini'nin sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği açıklanmıştı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini'nin gitmek istediğini söyledi. Seçkin Piriler ise Survivor'dan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Seçkin Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...