Tgrt Haber

Birce Akalay ile Mert Fırat’lı yeni dizinin tanıtımı yapıldı! Birce Akalay’ın yeni imajına beğeni yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Ekim 2023 10:26 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 10:26

Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünde yer aldığı yeni dizi Bir Derdim Var’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Müzik grubu Mor ve Ötesi'nin Bir Derdim Var şarkısının kullanıldığı dizde Birce Akalay’ın kahküllü imajı beğeni topladı.

İtalyan yapımı 'Oltre La Soglia' (On The Brink) uyarlaması olan yeni dizi Bir Derdim Var'ın ilk fragmanı sosyal medyayı salladı. Kısa sürede binlerce beğeni alan dizi, ergenlik döneminde gençlerin yaşadığı problemlere odaklanacak. Sırrı  Dr. Nilüfer'in peşini bırakmazken tavizsiz Savcı Ömer (Mert Fırat) ile aralarındaki iletişim şimdiden merak konusu oldu. 

BİRCE AKALAY'IN YENİ İMAJINA BEĞENİ YAĞDI 

Kadrosunda Mert Fırat​, Birce Akalay ve Engin Hepileri’nin yer aldığı yeni dizi, ilk tanıtımıyla ilgi görmeyi başardı. Akalay’ın  Doktor Nilüfer olarak karşımıza çıkacağı dizide, ayrıca profesyonel danışmanlık alınan ekip kuruldu. Birce Akalay yeni dizisi​ için saçlarını kestirdi. Takipçileri yeni imajına beğeni yağdırdı.

Birce Akalay ile Mert Fırat’lı yeni dizinin tanıtımı yapıldı! Birce Akalay’ın yeni imajına beğeni yağdı

MOR VE ÖTESİ GRUBUNDAN BİR İLK

Adını Mor ve Ötesi’nin efsaneleşmiş şarkısı ‘Bir Derdim Var’dan alan dizinin müziklerini Aytekin Ataş yaparken, Mor ve Ötesi de ilk defa bir projenin müzik süpervizörlüğünü üstlenecek. Uyarlama tasarımı Duygu Ertekin’e, senaryosu Yekta Torun’a ait dizinin senaryo ekibinde Deniz Gürlek de yer alıyor. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...