Tgrt Haber

Birce Akalay soğuk soğuk ter döktü! Herkesi başına gelen olay sonrası uyardı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Haziran 2023 11:00 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 11:50
Birce Akalay soğuk soğuk ter döktü! Herkesi başına gelen olay sonrası uyardı…

Oyuncu Birce Akalay, sosyal medya üzerinden dolandırılmak üzereyken kıl payı kurtuldu. Arkadaşının hesabını taklit eden bir hesabı son anda fark eden Akalay, durumu takipçileriyle paylaştı.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin artmasıyla dolandırıcılık vakaları hız kazandı. Son olarak bir arkadaşının hesabını taklit eden dolandırıcıyı yakaladığını söyleyen Akalay önemli bir uyarıda bulundu. Akalay, kendisini dolandırmaya çalışan hesabın bilgilerini sosyal medya​ hesabından paylaşarak takipçilerini uyardı. 

Birce Akalay soğuk soğuk ter döktü! Herkesi başına gelen olay sonrası uyardı…

“UYANIK OLUN! SAKIN HA!”

Halk TV’den aktarılanlara göre; Benzer bir paylaşımda bulunan son isim oyuncu Birce Akalay​ oldu. Bir arkadaşının hesabını taklit eden şahıs tarafından dolandırılmaktan kıl payı kurtulduğunu söyleyen Akalay, yaşadıklarını şu satırlarla paylaştı:

"Arkadaşlar siber suçlular azıtmış vaziyette! Arkadaşlarınızın kılığına girip çeşitli hilelerle sizlerin hesaplarınıza erişim sağlamaya çalışıyor aman diyeyim uyanık olun! Sakın ha! Gerçekten arkadaşınız mı emin olmadan sizden çeşitli sebeplerle oy isteyen hesapların gönderdiği linklere şifrelerinizi girmeyin! Ben biraz önce ucuz atlattım. Profili ben onu yakalayana kadar arkadaşım Dilara Karabay'ın profili gibiydi. Ben onu yakalayınca da önce IG user oldu ve sonra kayboldu. Bunlar delirmişler iyice. Aman diyeyim dikkat."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...