Tgrt Haber

Bomba rol arkadaşı: Serenay Sarıkaya'nın yaz dizisindeki partneri belli oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2023 12:30 - Güncelleme : 31 May 2023 14:01
Bomba rol arkadaşı: Serenay Sarıkaya'nın yaz dizisindeki partneri belli oldu!

Aile dizisiyle uzun bir süreden sonra televizyonlara geri dönen Serenay Sarıkaya, dizinin sezon finali yapmasının ardından yeni bir proje için daha kolları sıvadı. Sarıkaya’ya eşlik edecek erkek oyuncu ise belli oldu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya​ ile kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde yer aldığı Aile​ dizisi, önceki gün sezon finali yemeğiyle bu sezonu noktaladı. Sarıkaya şimdi de Ay Yapım’ın imza attığı “Kimler Geldi, Kimler Geçti” adlı Netflix​'te yayınlanacak dizinin çekimlerine başlayacak. Ece Yörenç’in yazdığı dizide Serenay Sarıkaya bir avukatlık ofisine bağlı çalışan Leyla rolünü oynayacak.

SERENAY SARIKAYA’YA METİN AKDÜLGEN PARTNER OLACAK!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı Aile, dizisi bu akşam 13. bölümüyle sezon tatiline çıkacak. Dizi ekibi Etiler’de akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Bomba rol arkadaşı: Serenay Sarıkaya'nın yaz dizisindeki partneri belli oldu!

Günümüz ilişkilerini sorgulayan romantik komedi türündeki dizinin yönetmenliğini Mert Baykal'ın yapacağı gündeme gelmişti. Ancak son gelen haberlere göre dizide reji değişti. Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran‘da da beraber çalıştığı Bertan Başaran “Kimler Geldi, Kimler Geçti“yi yönetecek. Ömer, Sarp ve Cem adlı 3 erkek başrol oyuncusunun yer alacağı dizinin belli olan ilk erkek başrol oyuncusu Metin Akdülger oldu. Akdülger geçen yaz Disney için çekilen “Dünyayla Benim Aramda” adlı dijital dizide oynamıştı. Akdülger'in o dizideki rolünün bittiği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...