Tgrt Haber

Boşanacakları iddia edilmişti! Dilan Polat cezaevinden bile Sevgililer Günü’ne yetişti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 15:38 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 15:38
Boşanacakları iddia edilmişti! Dilan Polat cezaevinden bile Sevgililer Günü’ne yetişti

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat’ın kendisi gibi cezaevinde bulunan eşi Engin Polat ile boşanacağı iddia edilmişti. Dilan Polat, sosyal medya hesabından eşinin Sevgililer Günü’nü kutlayarak iddiaları çürüttü.

Kara para aklama​ ve vergi kaçırma​ suçlarından geçtiğimiz aylarda tutuklan Polat çifti yine sosyal medyada paylaşımlarıyla gündeme gelmeye başardı. Bir süredir Dilan Polat​'ın sosyal medya hesabından paylaşımlar yapılmaya başlandı. Engin Polat​ ile boşanacağı iddia edilen Dilan'ın sosyal medya hesabından eşiyle çekilmiş fotoğraf yayınlandı. 

DİLAN POLAT'TAN SEVGİLİLER GÜNÜ PAYLAŞIMI 

Bir çok farklı suçtan tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat, kendisi gibi cezaevinde olan eşi Engin Polat’ın sevgililer gününü story arttırarak kutladı. Dilan Polat böylece boşanacakları iddialarını da çürütmüş oldu. Polat, aynı zamanda çocuklarının da olduğu bir paylaşım yaparak eşine olan sevgisini dile getirdi. 

Boşanacakları iddia edilmişti! Dilan Polat cezaevinden bile Sevgililer Günü’ne yetişti - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...