Tgrt Haber

Boşandığını videoyla duyurmuştu! Nursel Ergin ve Murat Akyer birlikte görüntülendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Snob Magazin
07 Aralık 2023 16:46 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 16:46
Boşandığını videoyla duyurmuştu! Nursel Ergin ve Murat Akyer  birlikte görüntülendi

Sunucu Nursel Ergin, 6 ay önce boşandığı Murat Akyer ile görüntülendi. Barışma haberlerini doğrulayan Ergin, “Yeniden evlilik neden olmasın?" dedi.

Sunucu Nursel ergin​, 2 yıl önce evlendiği Murat Akyer’den 6 ay önce boşandığını duyurmuştu. Sosyal medya hesaplarından birbirini takip eden çiftten barışma​ haberi geldi.

BOŞANMA​ HABERİNİ DANS VİDEOSUYLA DUYURMUŞTU

Şevval Sam’ın konserine giden Nursel Ergin ve Murat Akyer çifti, hayranlarının kameralarına yakalandı. 6 ay önce boşandıklarını dans ettikleri videoyla duyuran ikili, "Olan güzeldir. Maalesef sizin sevineceğiniz gibi konuştuğunuz gibi olaylar yaşanmadı. Ne Murat, ne ben birbirimizi üzmedik" notunu düşmüştü.

Boşandığını videoyla duyurmuştu! Nursel Ergin ve Murat Akyer  birlikte görüntülendi

“TEKRAR EVLENEBİLİRİZ”

Snob Magazin'in haberine göre; ikili, konserde etrafına neşe saçıyordu. “Barışma söz konusu mu? sorularına, "İki ay önce barıştık. Daha fazla birbirimizin hasretine dayanamadık. Şimdilik çok güzel gidiyor. Yeniden evlilik​ neden olmasın?" cevabını verdiler.

Kaynak: Snob Magazin
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...