Tgrt Haber

Boşanma iddialarına Ebru Şallı’dan cevap geldi! 1 aydır ayrı evde yaşadıkları ortaya çıktı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Mart 2023 09:26 - Güncelleme : 30 Mart 2023 12:14
Boşanma iddialarına Ebru Şallı’dan cevap geldi! 1 aydır ayrı evde yaşadıkları ortaya çıktı

Evlilikleriyle ilgili zaman zaman kriz yaşayan ünlü model Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş’un bir ay önce evlerini ayırdıkları ortaya çıktı. Fikir ayrılıkları sebebiyle boşanma kararı aldıkları öğrenilen çiftten Ebru Şallı, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

2019 yılında görkemli bir törenle Çırağan Sarayı’nda dünya evine giren Ebru Şallı​ ve Uğur Akkuş​, bir dargın bir barışık ilişkilerine her defasında bir şans daha verdi. Son olarak eşi Uğur Akkuş tarafından araç içinde darp edildiği iddia edilen Ebru Şallı, yaşananları yalanlamış ve her şeyin yolunda olduğunu söyleyerek eşiyle yemeğe çıkmıştı. Ancak evliliğin tekrar çıkmaza girdiği ve çiftin evlerini 1 aydır ayırdığı ortaya çıktı.

Boşanma iddialarına Ebru Şallı’dan cevap geldi! 1 aydır ayrı evde yaşadıkları ortaya çıktı

“HENÜZ AÇILMIŞ BİR BOŞANMA​ DAVASI YOK”

Yaşanan fikir ayrılığı sebebiyle Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’yla birlikte yaşadığı evden 1 ay önce ayrıldığı ortaya çıktı. Evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırmak isteyen çiftin avukatlarına boşanma protokolü hazırlattığı, sürecin bu nedenle uzadığı öğrenildi.  Ebru Şallı, ayrılık​ haberleri üzerine sosyal medya hesabında şu sözlerle paylaşım yaptı: “Çıkan haberlere istinaden bunları yazmak istedim. Henüz açılmış herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman biz de fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...