Tgrt Haber

Boşanma kararı alan Hadise’den açıklama geldi: Anlaşarak sonlandıramadığımız için

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2022 09:57 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 10:40
Boşanma kararı alan Hadise’den açıklama geldi: Anlaşarak sonlandıramadığımız için

Mayıs ayında evlenen şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler’in haftalardır çatırdayan evliliklerindeki kopuş bugün meydana geldi. Çeşitli sebeplerle ayrılacakları haberleri yapılan ünlü çiftin boşanacakları kesinleşti. Boşanma dilekçesini veren Hadise’den sonra Dinçerler cephesinden ilk hamle geldi. İş insanı Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesaplarından Hadise ile olan tüm fotoğraflarını kaldırdı. Hadise ise konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı Hadise​ ve iş insanı Mehmet Dinçerler​ geçtiğimiz mayıs ayında sessiz sedasız aile arası bir törenle dünya evine girmişti. Sıklıkla yan yana görünen ve mutluluk pozları veren çiftin son dönemde birlikte görüntü vermekten kaçınması ve yüzüksüz gezmeleri gözlerden kaçmadı. Aralarındaki sorunun çocuk krizi olduğu söylentileri kulaktan kulağa yayılırken meselenin çok daha farklı olduğu anlaşıldı ve Hadise boşanma​ dilekçesi vererek ilk hamlesini yaptı.

HADİSE’NİN SAHNE KIYAFETLERİNE KARIŞIYORMUŞ

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in arasında esen soğuk rüzgarlarla ilgili günlerce farklı iddialar geldi.  Son olarak Mehmet Dinçerler’in çocuk istediği ancak Hadise’nin yoğun sahneleri sebebiyle çocuğa sıcak bakmadığı iddia edildi. Ancak durumun çok daha farklı olduğu ortaya çıktı. Mehmet Dinçerler'in Hadise'nin sahne performanslarına karıştığı, kıyafetleri konusunda sürekli tartıştırmaları sebebiyle fikir ayrılıkları yaşadıkları ortaya çıktı.

Boşanma kararı alan Hadise’den açıklama geldi: Anlaşarak sonlandıramadığımız için

HADİSE CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Dinçerler'in daha az konser yapmasını ve kapalı giyinmesini isteyen ailesinin baskısından bunalan Hadise'nin fikir ayrılığı nedeniyle bu kararı aldığı konuşuluyor. Tüm bu haberlerden sonra Hadise sosyal medyadan boşanacağını duyurdu. Yazdığı notta “Anlaşarak sonlandıramadığımız için” ifadesini kullanması dikkat çekti.

DİNÇERLER'DEN YANIT GECİKMEDİ

Mehmet Dinçerler'den yanıt gecikmedi. Mehmet Dinçerler, Instagram'da eşi Hadise ile olan tüm fotoğraflarını sildi.

Kaynak: TGRT Haber
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...