Tgrt Haber

Boşanma kararı alan Hadise’nin sahnede gözyaşları sel oldu: İzleyiciler alkışlarla destek verdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Eylül 2022 09:01 - Güncelleme : 28 Eylül 2022 10:10
Boşanma kararı alan Hadise’nin sahnede gözyaşları sel oldu: İzleyiciler alkışlarla destek verdi!

5 ay önce gözlerden uzak bir nikah töreniyle iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise kısa bir süre önce boşanma davası açarak ayrılık kararı aldı. Zor bir süreç geçiren Hadise, birkaç hafta önceki konserinde 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken ağlamıştı. Dün ise Kıbrıs’ta verdiği konser sırasında yine gözyaşlarına hâkim olamadı.

Ünlü şarkıcı Hadise’nin haftalardır süren çekişmeli ayrılık​ süreci magazin gündeminden düşmüyor. İş insanı Mehmet Dinçerler​ ile evliliğini ‘Sanat hayatına engel olduğu ve psikolojik baskı uyguladığı’ gerekçesiyle noktalama kararı alan Hadise​, süreci zor atlatıyor. Konserlerinde gözyaşlarına hâkim olamayan ünlü sanatçı, iki gün önce verdiği Kıbrıs konserinde de gözyaşı döktü. Hadise’nin ağladığı sırada sahne ışıkları da karartıldı.

Boşanma kararı alan Hadise’nin sahnede gözyaşları sel oldu: İzleyiciler alkışlarla destek verdi!

HADİSE’NİN GÖZYAŞLARINA SEYİCİLER ALKIŞLARLA DESTEK OLDU

Evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle zorlu bir süreç geçiren Hadise, geçtiğimiz haftalar boşanma​ kararı almış ve bu kararı sosyal medya hesabı Instagram üzerinden duyurmuştu. Mehmet Dinçerler de bunun üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaparak ayrılığı onaylamıştı. Ayrılık sonrası Hadise’ye hediye ettiği yüzüğü ve takıları geri isteyen Mehmet Dinçerler, magazin gündemine bomba gibi düştü. Tüm bu olayların arasındaki Hadise ise gözyaşlarını konserlerinde seyircileriyle paylaştı. İki akşam önce Kıbrıs konseri sırasında çıktığı sahnede gözyaşlarına boğulan Hadise için ışıklar kapatıldı. Konser​ için gelen Hadise hayranları ise alkışlarla sanatçıya destek oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...