Tgrt Haber

Bradley Cooper ile Irina Shayk çiftinin kızı ilk kez kameralar karşısında

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 11:33 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 11:35
Bradley Cooper ile Irina Shayk çiftinin kızı ilk kez kameralar karşısında

Amerikalı bestekar Leonard Bernstein’in hayatının anlatıldığı filmde başrol oynayan Bradley Cooper, ilk kez kızıyla beraber filmin prömiyerinde kamera karşısına geçti.

Maestro filminin hem başrolünde yer alan hem de yönetmen koltuğunda oturan Bradley Cooper, Irina Shayk ile beraberliğinden olan kızı Lea’yı ilk kırmızı halıya getirdi. Cooper’ın kızı ile filmde özle bir sahnesi olduğu ortaya çıktı.

YILIN EN MERAK EDİLEN FİLMİ: MAESTRO

Bu yıl 80'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'nde prömiyeri yapılan Maestro filmi, yılın en merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Oscar için güçlü adaylarından biri olan film, Amerikalı bestekar Leonard Bernstein'in hayatını ve Felicia Montealegre ile evliliğini konu alıyor. Başrolünde ve yönetmen koltuğunda Bradley Cooper'ın yer aldığı filmin Los Angeles'ta prömiyeri yapıldı.

Bradley Cooper ile Irina Shayk çiftinin kızı ilk kez kameralar karşısında

COOPER İLK KEZ KIZIYLA KIRMIZI HALIDA

Prömiyerin sürpriz ismi ise Irina Shayk ile Bradley Cooper'ın kızı Lea De Seine Shayk Cooper oldu. Kızını gözlerden uzak tutmayı tercih eden 48 yaşındaki Cooper, ilk kez kızı ile kırmızı halıda yürüdü. Bradley Cooper'ın kızı ile filmde rol aldığı ortaya çıktı. Cooper kızı ile rol almaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...