Tgrt Haber

BTK'nın Instagram erişim engelinden zararları büyük! Fenomenler dakika başı milyonlar kaybediyor

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
02 Ağustos 2024 09:45 - Güncelleme : 02 Ağustos 2024 09:58
BTK'nın Instagram erişim engelinden zararları büyük! Fenomenler dakika başı milyonlar kaybediyor

Sabah saatlerinde sosyal medya platformu Instagram'a girmek isteyenler sürprizle karşılaştı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirildi. Bu durum kazancını sosyal medyadan sağlayan fenomenleri zarara uğrattı. İşte Danla Bilic, Ala Tokel, Selin Ciğerci, Gamze Erçel gibi fenomenlerin günlük kayıpları...

Sabah saatlerinde Instagram​'a erişim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar ilk önce uygulamanın çöktüğünü düşündü. BTK​ tarafından yapılan açıklamada ise siteye erişim engeli​ getirildiği bildirildi. 

BTK'nin site bilgileri sorgulama menüsünden Instagram'a erişim engeli kararı alındığı öğrenilirken erişim engelinin neden yapıldığına ve ne kadar süreceğinize ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

INSTAGRAM ERİŞİM ENGELİ EN ÇOK ONLARI ETKİLEDİ 

Vatandaşların uzun süredir erişim sağlayamadığı Instagram'a gelen erişim engeli hiç şüphesiz en çok fenomenleri etkiledi. Paylaşım başına binlerce lira kazanan fenomenler​ sadece bir saat başına bile ciddi kayıplar yaşadı. 

Instagram'a erişim engeli getirildi - Bloomberg HT

BÜYÜK ZARARDALAR 

15 saniyelik reklam ücreti olarak 300 bin TL kazandığı iddia edilen 6 milyon takipçili Danla Bilic, ve 250 bin TL ile onu izleyen Selin Ciğerci, Gamze Erçel, Ala Tokel gibi isimler erişim engelinden en çok etkilenen fenomenlerin başını çekiyor. 

İdo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli’nin 677 bin takipçisi bulunuyor. Şefkatli’nin de 120 bin lira aldığı iddia ediliyor. 

Sık sık gündeme gelen Duygu Özaslan'ın ise hikaye başı 100 bin lira aldığı söyleniyor.  

Danla Bilic kaç yaşında? Danla Bilic kimdir, nereli? - Magazin Haberleri -  Milliyet

 

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Özge 2 Ağustos 2024 15:04

İnşallah bu ve buna benzer bütün uygulamaları kapatırlar bu çileden çıkmış gruplarda Islah olur belki.

Sonraki Haber Yükleniyor...