Tgrt Haber

Buğra Gülsoy’un boşanma şartları ortaya çıktı! İşte eşine ödeyeceği nafaka

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Mart 2023 12:12 - Güncelleme : 08 Mart 2023 12:26
Buğra Gülsoy’un boşanma şartları ortaya çıktı! İşte eşine ödeyeceği nafaka

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, Nilüfer Gürbüz’le olan 5 yıllık evliliğini geçen hafta tek celsede bitirmişti. 4 yaşında Cem adında bir oğulları olan çiftin hangi şartlarla boşandığı ise ortaya çıktı. Buğra Gülsoy’un eski eşine ödeyeceği nafaka da belli oldu.

Son olarak Dünyayla Benim Aramda dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Buğra Gülsoy​, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturmuştu.  Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, geçtiğimiz gün tek celsede boşanarak 5 yıllık evliliklerini noktaladılar. 1 çocukları da bulunan çiftin boşanma​ şartları ise belli oldu.

Buğra Gülsoy’un boşanma şartları ortaya çıktı! İşte eşine ödeyeceği nafaka

BUĞRA GÜLSOY AYDA 70 BİN LİRA NAFAKA​ ÖDEYECEK

Cem adında bir oğulları bulunan Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'ün boşanma şartları ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Buğra Gülsoy, çocuğunun velayetinin eşinde kalmasını kabul etti ve İstanbul Acarkent'te bulunan villayı, bakıcı da çalıştıran eski eşine verdi. Gülsoy aynı zamanda eşine 70 bin TL aylık nafaka ödeyecek. Ünlü oyuncu boşanmanın ardından Arnavutköy’e yerleşti. Yazdığı kitaplarla da adından söz ettiren Buğra Gülsoy, bu yaz Demet Özdemir’le başrolünü oynadığı “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçecek.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...