Tgrt Haber

Buğrahan Tuncer’den Eda Ece itirafı: Evde Yıldız’layım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 11:55 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 11:57
Buğrahan Tuncer’den Eda Ece itirafı: Evde Yıldız’layım

Temmuz ayında oyuncu Eda Ece ile evlenen Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray forması giyen Buğrahan Tuncer, 7 aylık hamile eşi Eda Ece'nin ev halinden bahsetti. “Ben evde Yıldız karakteriyleyim” diyen Tuncer gülümsetti.

Galatasaray​ basketbol takımında forma giyen Buğrahan Tuncer​, katıldığı youtube kanalında oyuncu eşi Eda Ece​ hakkında konuştu. Yasak Elma​ dizisinin bitmesine rağmen evde Yıldız karakteriyle yaşadığını anlatan Tuncer yüzleri gülümsetti.

BUĞRAHAN TUNCER'DEN YASAK ELMA İTİRAFI 

"Yasak Elma, Arka Sokaklar gibiydi" diyen Tuncer'e sunucu "Yıldız karakteri damga vurdu. Bitmese bitmezdi" diyerek karşılık verdi. Sunucuya cevap veren Buğrahan Tuncer, evdeki Eda Ece'den bahsedip, "Ben her gün evde Yıldız karakterini izliyorum. Ben de pek bir fark yok.” diyerek itirafta bulundu. Maçlarda Eda Ece'nin çok heyecanlandığını söyleyen Tuncer, "Orada ona yoğun bir ilgi oluyor. Bir de çok heyecanlanıyor. O yüzden ona 'sen gelme en iyisi evde kal' diyorum" dedi. 

Buğrahan Tuncer’den eşi Eda Ece itirafı: Evde Yıldız’layım - 1. Resim

Buğrahan Tuncer’den eşi Eda Ece itirafı: Evde Yıldız’layım - 2. Resim

Buğrahan Tuncer’den eşi Eda Ece itirafı: Evde Yıldız’layım - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...