Tgrt Haber

Bülent Ersoy 3 günlük alışverişine küçük bir servet ödedi: Yalnızca bakım kremi 65 bin lira!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Aralık 2022 11:37 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 12:04
Bülent Ersoy 3 günlük alışverişine küçük bir servet ödedi: Yalnızca bakım kremi 65 bin lira!

Gösterişli kostümleri ve şatafatlı eşyalara olan düşkünlüğü ile bilinen Türk Sanat Müziği’nin duayen ismi Bülent Ersoy, 3 gün arayla çıktığı alışveriş turunda küçük bir servet ödedi. Siyahlara bürünüp çıktığı alışveriş turunda objektiflere yakalanan Ersoy, lüks bir AVM’de yaptığı alışverişte 286 bin lira harcadı.

Dünyayı kasıp kavuran indirimli alışveriş​ günleri olarak bilinen ‘Black Friday’ çılgınlığına Bülent Ersoy​ da kapıldı. Ünlü sanatçı, 3 gün arayla çıktığı alışveriş turunda 286 bin lira harcadı. Lüks harcamalarıyla bilinen Türk müziğinin Diva’sı 3 gün arayla bir AVM’de alışveriş yaptı. Çoğunlukla cilt bakım ürünleri ve çeşitli parfümler satın alan Bülent Ersoy, alışveriş fişine göre yalnızca yaşlanma önleyici kreme 65 bin lira ödedi.

3 GÜNLÜK ALIŞVERİŞSE 286 BİN LİRA ÖDEDİ

Dünya çapında milyarlarca doların harcandığı 'Black Friday' indirimleri kapsamındaki alışveriş çılgınlığına Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy da dahil oldu. Lüks harcamalarıyla bilinen Bülent Ersoy, 3 gün arayla bir AVM’de alışveriş yaptı. Ve satın aldığı ürünler için küçük bir servet ödedi. Günün anlamına uygun olarak siyah giyinen Bülent Ersoy, 24 ve 27 Kasım’da yaptığı alışverişlerde toplamda 286 bin lira harcadı. Cilt bakım ve kozmetik ürünleri ile yılbaşı süslemeleri almak için kesenin ağzını açan sanatçı, alışveriş fişine göre yaşlanma önleyici kremlere 65 bin, nemlendiriciye 30 bin, 12 adet parfüme de 41 bin lira ödedi. 

Bülent Ersoy 3 günlük alışverişine küçük bir servet ödedi: Yalnızca bakım kremi 65 bin lira!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...