Tgrt Haber

Bülent Ersoy, kararından vazgeçmedi: "Ne söylediysem o, bir daha dönmem"

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
22 Ekim 2024 23:54 - Güncelleme : 22 Ekim 2024 23:58
Bülent Ersoy, kararından vazgeçmedi: "Ne söylediysem o, bir daha dönmem"

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, ölümünden sonra cenazesiyle ilgili vasiyetinin tekrar sorulması üzerine kararlılığını yineledi. Magazin muhabirleri Ersoy'a bu konudaki fikirlerinin değişip değişmediğini sorunca ilginç bir yanıt verdi.

Türk Sanat Müziği​'nin güçlü sesi Bülent Ersoy​, cenazesiyle ilgili daha önce yaptığı çok tartışılan fikrini değiştirmedi. Ersoy, muhabirlerin fikrinin değişip değişmediğini sorması üzerine "Tabii ki. Bir daha dönmem" şeklinde yanıt verdi. Son dönemde ünlü sanatçıların cenazelerinde katılımın az olması üzerine fikri sorulan Bülent Ersoy "Ben umursamıyorum. Cenazeme kimsenin gelmesini de istemiyorum. Kendi başıma giderim." şeklinde konuşmuştu.

Bülent Ersoy, kararından vazgeçmedi: "Ne söylediysem o, bir daha dönmem" - 1. Resim


"NE SÖYLEDİYSEM O"

Magazin gazetecileri tarafından "Bu düşüncenizde hala sabit misiniz?" sorusu üzerine Ersoy "Tabii ki. Ben hayatımda bir kere döndüm, bir daha dönmem. Ne söylediysem o" yanıtını verdi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayla22 Ekim 2024 23:58

Gereği okusun biz de ordan güzel şekilde gürelim Bülent Ersoy bir ikon

Sonraki Haber Yükleniyor...