Tgrt Haber

Bülent Ersoy, Safiye Sayman ve Banu Alkan geri dönüyor! İlk fragman yayınlandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 14:02 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 14:03

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman’ın yer aldığı Dünya Güzellerim yıllar sonra yeni kanalında tekrar başlıyor. İlk fragmanı yayınlanan program 16 Aralık Cumartesi günü başlayacak.

Altı yıl önce başlayan Dünya Güzellerim programı, yeniden başlıyor. Popüler gezi ve eğlence programı yerine magazin yorumcusu olarak ekrana dönecek Bülent Ersoy​, Safiye Soyman​ ve Banu Alkan​, ilk fragman ile beraber sosyal medyada gündem oldu.

İLK FRAGMANA YORUM YAĞDI

Yeni adıyla "Dünya Güzellerim Masada" olan programda Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan güncel magazin olaylarını yorumlayacak. Daha önce birçok ülkeye giderek orada yaşadıkları olayları ekrana yansıtan program youtube platformunda yayında olacak.

Bülent Ersoy, Safiye Sayman ve Banu Alkan geri dönüyor! İlk fragman yayınlandı

DÜNYA GÜZELERİM MASADA'NIN İLK FRAGMANI YAYINLANDI 

Dünya Güzellerim Masada programının ilk fragmanı yayınlandı. Kısa sürede 7 bin aboneye ulaşan fragmanda Bülent Ersoy'un abone istemesine yorum yağdı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...