Tgrt Haber

Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe'nin skandal paylaşımını savundu: Kötü bir niyetle söylemedi

17 Mart 2022 12:18 - Güncelleme : 17 Mart 2022 12:23
Bülent Ersoy, Yıldız Tilbe'nin skandal paylaşımını savundu: Kötü bir niyetle söylemedi

Giydiği kürkler nedeniyle hayvanseverler tarafından sürekli eleştiri yağmuruna tutulan şarkıcı Bülent Ersoy, sokak köpeklerini hedef alan skandal paylaşım yapan Yıldız Tilbey’i savundu. Ersoy, “Asla kötü bir niyetle söylemedi” dedi.

Sosyal medyada sokak köpekleriyle ilgili skandal paylaşımıyla tepkilerin çığ gibi büyüdüğü şarkıcı Yıldız Tilbe, Türkiye’nin gündeminde düşmüyor. Bülent Ersoy, skandal paylaşım sonrası Yıldız Tilbe’yi savundu.

Yıldız Tilbe’nin kötü niyetli olmadığını söyleye Ersoy, "Ben kürk giyerim ama kürk giymek ayrı. Canlıyı yaratan Allah, onun canını almak da Allah’a mahsus…

“KUSURA BAKMASIN İNSANLAR, HOŞ GÖRSÜNLER”

Bunu istemek çok insani bir şey değil ama inan Yıldız’ın evi de hayvanat bahçesi gibi, kediler üstünde... Asla kötü bir niyetle söylemedi. 5 yaşındaki çocuk parçalanınca üzüldü o bir anne onu da anlayın. Kusura bakmasın insanlar. Hoş görsünler. " dedi.

"HEPSİ GEBERSİN"

Yıldız Tilbe, son dönemde yaşanan köpek saldırılarının ardından yaptığı "Bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin!" şeklindeki paylaşımla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...