Tgrt Haber

Diva, Süperstar’ı yine topa tuttu: Bülent Ersoy’dan Ajda Pekkan için şoke eden sözler!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Ekim 2022 11:17 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 11:52
Diva, Süperstar’ı yine topa tuttu: Bülent Ersoy’dan Ajda Pekkan için şoke eden sözler!

Diva lakabıyla bilinen Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Bülent Ersoy, yıllar önce davalık olduğu Süperstar Ajda Pekkan’ı yine topa tuttu. Bir magazin programına bağlanarak Ajda Pekkan’ın yurt dışı konserleriyle ilgili iddialarda bulunan Bülent Ersoy, “İki tane ibici çorabı babam da giyse taş gibi olur” dedi.

Diva Bülent Ersoy​, önceki gün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada yapımcı Polat Yağcı ile aralarında yaşanan anlaşmazlığı anlatarak İstanbul​'da vereceği konserinin iptal ettiğini duyurmuştu. Gündemden düşmeyen ünlü sanatçı bir magazin programına bağlanarak daha önce davalık olduğu Ajda Pekkan​ hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen ifadeler kullandı.

"BABAM DA GİYSE TAŞ GİBİ OLUR"

İstanbul Kuruçeşme Arena'da konser​ veren Ajda Pekkan’ın kostümleri hakkında konuşan Bülent Ersoy, konserindeki 3 kostümü de çok beğenilen ünlü sanatçıyla ilgili "İki tane ibici çorabı babam da giyse taş gibi olur" dedi. Bülent Ersoy, Ajda Pekkan’ın yurt dışı konserleri için de çarpıcı bir iddiada bulundu. Ersoy, “Ajda Pekkan'ın Almanya'da biletleri satılmayınca 3 konseri de iptal oldu” dedi.

Diva, Süperstar’ı yine topa tuttu: Bülent Ersoy’dan Ajda Pekkan için şoke eden sözler!

6 YIL ÖNCE DAVALIK OLMUŞLARDI

Bülent Ersoy, 6 yıl önce bir iftar yemeğinde kendisine selam vermeyen Ajda Pekkan için “Kime bu nağmeler. Allah onu ıslah etsin. Böyle ucube işte, hödük, küstah” sözleriyle gündeme oturmuştu. Bunun üzerine Ajda Pekkan dava açmış, ünlü sanatçı Bülent Ersoy ise 3 bin 750 TL para cezasına çarptırılmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...