Tgrt Haber

Bülent Şakrak ilk kez boşanmasıyla ilgili konuştu: Biz iyiyiz

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
30 Kasım 2023 15:20 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 15:20
Bülent Şakrak ilk kez boşanmasıyla ilgili konuştu: Biz iyiyiz

Oyuncu Bülent Şakrak, 2015 yılında evlendiği Ceyda Düvenci’den geçtiğimiz yıl boşandı. İlk kez boşanmasıyla ilgili konuşan Şakrak, “Her şey yolunda. Ölüm var, doğum var, boşanma var.” dedi.

2015 yılında evlenen ve Ali​ adında bir oğulları olan Bülent Şakrak​ ve Ceyda Düvenci​, boşanma​ kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Uzun süredir kamera karşısına geçmeyen Bülent Şakrak, ilk kez boşanmasıyla ilgili açıklama yaparak, “Çocuklar iyi, Ceyda iyi, biz iyiyiz.” dedi

BÜLENT ŞAKRAK’TAN CEYDA DÜVENCİ AÇIKLAMASI

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci 8 yıllık evliliklerini 5 ay önce sonlandırmıştı. Ceyda Düvenci boşanmayla ilgili 'Biraz zor geçti' derken, Bülent Şakrak ilk kez konuyla ilgili, "Her şey yolunda. Ölüm var, doğum var, boşanma var... Hayatın içinde hepsi var. Çok fazla konuşmaya gerek yok. Her şey yolunda" dedi. Bülent Şakrak, ayrıca; "Çocuklar iyi, Ceyda iyi, biz iyiyiz. Herkesin keyfi yerinde. Sizleri çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Bülent Şakrak ilk kez boşanmasıyla ilgili konuştu: Biz iyiyiz

CEYDA DÜVENCİ 'BİRAZ ZOR GEÇTİ' DEMİŞTİ 

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran Ceyda Düvenci, programında konuğu olan Beyza Şekerci'yle sohbeti sırasında ilk kez Bülent Şakrak ve boşanması hakkında konuştu ve  "Hiç de öyle kolay süreçler atlatmadım gerçekten.... Burada Bülent'i de yok saymak istemem benim için hâlâ çok kıymetli Bülent, onun için de çok zor bir süreçti, benim için de çok zor bir süreçti, hepimizin çok hayret ettiği Bülent'in de bence kendi içinde çok hayret ettiği bir süreçti... Ama günün sonunda biz dedik ki tamam herkesin mutlu olması gerekiyor" dedi. 

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...