Tgrt Haber

Bülent Şakrak'ın Cem Yılmaz hayranlığı: Çok önemli bir insan

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 16:41 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 16:41
Bülent Şakrak'ın Cem Yılmaz hayranlığı: Çok önemli bir insan

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri filminde rol alan Bülent Şakrak, ünlü komedyeni öve öve bitiremedi. “Cem Yılmaz çok sevdiğim bir ağabeyim” diyen Bülent Şakrak, “Bu ülkenin yetiştirdiği çok önemli bir insan. Her işte danıştığım, akıl aldığım çok sevdiğim bir ağabey" dedi

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Bülent Şakrak​, sorulan sorulara tek tek cevap verdi. Cem Yılmaz​ ile yakın dost olan Bülent Şakrak, usta ismi öve öve bitiremedi. "Cem Yılmaz deyince aklınıza ne geliyor?" şeklindeki soruya Şakrak, "Cem Yılmaz çok sevdiğim bir ağabeyim, bu ülkenin yetiştirdiği çok önemli bir insan. Her işte danıştığım, akıl aldığım çok sevdiğim bir ağabey" sözleriyle cevap verdi.

Bülent Şakrak'ın Cem Yılmaz hayranlığı: Çok önemli bir insan - 1. Resim

"EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM"

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Geçtiğimiz yıl Ceyda Düvenci​'den boşanan Bülent Şakrak, bir daha evlilik düşünüyor musunuz? sorusuna ise, Şu anda ben böyle şeyler düşünmüyorum. Bir şeyler olur olmaz. Ben zaten insan ayıran biri değilim" sözleriyle cevap verdi.  

Bülent Şakrak'ın Cem Yılmaz hayranlığı: Çok önemli bir insan - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...