Tgrt Haber

Burak Deniz ve Öykü Karayel'den sürpriz proje!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Haziran 2024 10:30 - Güncelleme : 21 Haziran 2024 10:30
Burak Deniz ve Öykü Karayel'den sürpriz proje!

Şehrazad dizisiyle ekrana dönecek Burak Deniz ile son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde yer alan Öykü Karayel partner oldu. İki isim Umami Kaynama Noktası adlı filmde buluştu.

Yeni yayın döneminde başrolünü oynadığı “Şehrazad” adlı iddialı diziyle seyirci karşısına çıkacak olan Burak Deniz, Emre Şahin’in “Umami Kaynama Noktası” adlı filminde oynamaya hazırlanıyor.

BURAK DENİZ İLE ÖYKÜ KARAYEL PARTNER OLDU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturduğu yeni film için başrol oyuncuları belli oldu. Londra’nın ünlü bir restoranında geçen, karizmatik şef Andy Jones’ın hikâyesini anlatan “Boiling Point” filminin uyarlaması olan “Umami Kaynama Noktası” için ay sonunda sete çıkacak.

Burak Deniz ve Öykü Karayel'den sürpriz proje! - 1. Resim

Senaryosunu Can Cengiz’in yazdığı filmin başrol oyuncuları Burak Deniz ile Öykü Karayel oldu. Bir yandan da Şehrazad dizisinin çekimlerine devam eden Burak Deniz,  hızlı bir ön hazırlık ve prova sonrası çekimlere başlayacak. “Umami Kaynama Noktası” filminde “Sina” rolünü oynayacak. Son olarak Ümit Ünal’ın “Evlilik” filmi için kamera karşısına geçen Öykü Karayel de filmde “Melis” karakteriyle kamera karşısına geçecek.

Burak Deniz ve Öykü Karayel'den sürpriz proje! - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...