Tgrt Haber

Burcu Esmersoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Burcu Esmersoy'un vasiyeti nedir, mal varlığı ne kadar?

11 Mart 2022 17:30 - Güncelleme : 11 Mart 2022 17:47
Kariyer yolculuğunda başarılı adımlarla ilerleyen Burcu Esmersoy, henüz 45 yaşında olmasına rağmen vasiyetini yazdığını açıkladı. İşte, Burcu Esmersoy'a dair merak edilenler...

Burcu Esmersoy, başarılı kariyeri ve güzelliği ile adından sık sık söz ettiren ünlüler arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Esmersoy, birçok markanın da tanıtımını üstleniyor. Renkli paylaşımları ile gündeme gelen Burcu Esmersoy'un yaptığı son açıklama ise sevenleri tarafından araştırılıyor. Henüz 45 yaşında olmasına rağmen vasiyetini yazan ve mal varlığına dair açıklamalarda bulunan Burcu Esmersoy'a dair merak edilenler haberimizde...

Kariyer yolculuğunda başarılı adımlarla ilerleyen Burcu Esmersoy, henüz 45 yaşında olmasına rağmen vasiyetini yazdığını açıkladı. İşte, Burcu Esmersoy'a dair merak edilenler...

Burcu Esmersoy'un yaşı, boyu, kilosu ve kariyer geçmişi araştırılmaya başladı, "vasiyetimi yazdım" sözleri ile gündeme gelen Esmersoy'un hayatı merak edilenler arasında yerini aldı. Peki, Burcu Esmersoy'un vasiyeti nedir, mal varlığı ne kadar?Burcu Esmersoy hangi projelerde yer aldı, ne iş yapıyor? İşte, detaylar...

Burcu Esmersoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Burcu Esmersoy'un vasiyeti nedir, mal varlığı ne kadar?

BURCU ESMERSOY'UN VASİYETİNE VE MAL VARLIĞINA DAİR AÇIKLAMASI

Tüm yatırımını gayrimenkule yaptığını ifade eden sunucu Burcu Esmersoy, vasiyetini hazırladığını ifade etti ve sebebini şu sözlerle ifade etti, "50 yaşındayım, yarın ne olur belli olmaz. Siz vefat edersiniz mallarınız istemediğiniz insanlara da gidebilir. Bunun için önceden vasiyetimi yaptım. Mal varlığımın bir kısmını vakıflara bağışladım, diğer kısmını da kardeşime bıraktım."

Mal varlığına ilişkin açıklamaları ile gündeme gelen Burcu Esmersoy'un söyledikleri birçok kişiyi şaşırtmıştı. Burcu Esmersoy, babasından gördüğü şiddet ve annesi tarafından yaşatılan psikolojik sorunlar nedeniyle babaannesi ve dedesiyle büyüdüğünü ifade ederek; annesi başka bir evlilik yaptığı için 18 yaşına kadar annesine "teyze" demek zorunda kaldığını açıklamıştı. 

Burcu Esmersoy, geçirdiği zorlu günlerin ardından kendi ayakları üzerinde duran ve bugüne dek birçok başarılı projenin altında imzasını atarak, dur durak bilmeyen iş hayatında başarıyı yakalayabilmişti. 

Ersoy'un İstanbul, Bodrum ve Alaçatı'da evlerinin bulunduğu öğrenilirken; 45 yaşında vasiyetini hazırlayan güzel sunucu, anne ve babasına tek bir kuruş kalmasını istemediğini vurgulamıştı. 

Burcu Esmersoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Burcu Esmersoy'un vasiyeti nedir, mal varlığı ne kadar?

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Asıl adı Kamile Burcu Esmersoy olan başarılı sunucu, 2 Ekim 1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelmişti, Çerkes kökenlidir. Türk televizyon sunucusu ve oyuncu olan Burcu Esmersoy, eğitimini önce Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nde tamamlamış; son olarak da New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi almıştır. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil eden Esmersoy, "Dostluk Güzeli" seçilerek adını duyurmayı başarmıştır. 

Kariyer hayatına Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaparak başlayan Esmersoy, Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirmiştir. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yapan Esmersoy, Formula 1 yarışlarını yerinde takip ederek programlar düzenlemiştir. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla dikkatleri üzerine çekti.

2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardır. Halen devam etmekte olan (2012) Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmaktadır. Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayımlanmaya devam eden Burcu Esmersoy, çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir. 

Burcu Esmer Ferrari Reklam Pazarlama Sponsor müdürü ile 2005 tarihinde Paris'te evlenmiştir.2008 tarihinde ise ayrılmıştır. 30 Ekim 2010 tarihinde yayınlanmaya başlayan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Yok Böyle Dans" yarışmasına yarışmacı olarak katılan Esmersoy; Azra Akın'ın ilk sezonun kazananı olduğu yarışmada yer almıştır. 

Burcu Esmersoy, 2011 yılında yapılan "Yok Böyle Dans" yarışmasının ikinci sezonunda ise sunucu olarak görev yapmıştır. 2012 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuğu üstlenmiştir. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...