Tgrt Haber

Burcu Esmersoy üçüncü kez nikah masasına oturuyor: Düğün tarihi netleşti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Kasım 2022 10:07 - Güncelleme : 27 Kasım 2022 10:38
Burcu Esmersoy üçüncü kez nikah masasına oturuyor: Düğün tarihi netleşti!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, haziran ayında bir yıldır beraber olduğu Nazım Akmandil’den İtalya’da romantik bir evlilik teklifi almıştı. Yazılımcı Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Esmersoy, otel dolulukları sebebiyle düğün tarihini Eylül 2023’e aldı.

Burcu Esmersoy ile bir yıldır birlikte yaşadığı Nazım Akmandil, otel engeline takıldı. İtalya'da evlilik​ kararı alan çift, düğün​ hazırlıklarına başladı. Otellerdeki doluluk oranı nedeniyle 2023'e gün bulabilen çift eylülde bulunduğun nikah masasına oturacak.  

EVLİLİK TARİHLERİ EYLÜL 2023

Geçen günlerde bir röportajda düğün için yer bulamadıklarını söyleye Esmersoy, "Otel dolu. Bize '2023'te görüşelim' diye mail attılar. Biz de 'Biri düğününü iptal ederse bize verin haber' dedik. Bekliyoruz. İstediğim bir tarihi var onu düzenlemeye çalışıyorum" diye konuşmuştu. Esmersoy ve Akmandil'in merakla beklenen düğün tarihi belli oldu. Eylül 2023'te nikah masasına oturacak olan çift kaporayı da ödedi.

Burcu Esmersoy üçüncü kez nikah masasına oturuyor: Düğün tarihi netleşti!

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

2 Ekim 1976'da İstanbul'da doğan Burcu Esmersoy, Çerkez kökenlidir. Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu dış Turizm İşletmeciliği okudu ve bu mezuniyet sonucunun ardından New York Üniversitesi'nden Konaklama, Turizm ve Spor İşletmeciliği eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır. Kanal D'de çocuk yazılım yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor dairesinde dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi kitabında küçük bir rol ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı. Burcu Esmersoy, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyordu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...