Tgrt Haber

Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile evlilik kararı alan Burcu Esmersoy’un düğün tarihi belli oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Mart 2023 10:25 - Güncelleme : 10 Mart 2023 11:24
Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile evlilik kararı alan Burcu Esmersoy’un düğün tarihi belli oldu!

Bir süredir beraber olduğu Nazım Akmandil ile evlilik kararı alan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, nikah tarihini belirledi. Yazılımcı Nazım Akmandil ve sunucu Burcu Esmersoy, 1 Nisan'da İtalya'da dünya evine girecek.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, uzun süredir birlikte olduğu iş insanı Nazım Akmandil evlenmeye karar verdi. İlişkilerini gözlerden uzak şekilde yaşayan ve geçtiğimiz aylarda evlenecekleri öğrenilen çiftin düğün​ tarihi belli oldu. Çift, nisan ayında İtalya Portofino’da nikah masasına oturacak.

YURT DIŞINDA EVLENECEKLER

Ünlü çift, nikah kıymak için yurt dışını tercih etti. Çift, 1 Nisan'da İtalya Portofino'da nikah masasına oturacak. Daha önce 2 kez nikah masasına oturan 46 yaşındaki Burcu Esmersoy'un nasıl bir gelinlik tercih edeceği merak konusu oldu. Burcu Esmersoy 2005-2008 yılları arasında Massimo Cusimano, 2018-2019 yılları arasında da Berk Suyabatmaz ile evlilik​ yapmıştı.

NAZIM AKMANDİL KİMDİR?

Nazım Akmandil 30 yaşında bir yazılımcı ve oyun şirketi kurucusudur. Babası Hüseyin Akmandil, annesi Nesli Akmandil ve kız kardeşi Nur Akmandil'dir. Nazım Akmandil, cep telefonlarındaki oyunların yazılımlarını yapan yazılımcı olarak biliniyor. Akmandil, arkadaşıyla birlikte ortak olarak bir şirket kurdu ve bu şirketin adı Good Job Games olarak biliniyor. Akmandil'in sahibi olduğu şirketin mobil oyun uygulamalarının önde gelen firmalarından biridir.

Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile evlilik kararı alan Burcu Esmersoy’un düğün tarihi belli oldu!

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

2 Ekim 1976'da İstanbul'da doğan Burcu Esmersoy, Çerkez kökenlidir. Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu dış Turizm İşletmeciliği okudu ve bu mezuniyet sonucunun ardından New York Üniversitesi'nden Konaklama, Turizm ve Spor İşletmeciliği eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır. Kanal D'de çocuk yazılım yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor dairesinde dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi kitabında küçük bir rol ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı. Burcu Esmersoy, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyordu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...