Tgrt Haber

Buse Varol, Alişan’ın ailesiyle buzları eritti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 15:52 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 15:52
Buse Varol, Alişan’ın ailesiyle buzları eritti

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Selçuk Tektaş’ın ölümünün ardından Alişan’ın ailesiyle arası açılan Buse Varol, kızının 3. yaş gününde buzları eritti.

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümünün ardından kızının ilk yaş gününü kutlamak isteyen Buse Varol​ ile Alişan’ın ailesinin arası bozulmuştu. Kızı Eliz’in doğum gününü kutlayan Buse Varol, Alişan’ın anne ve babasıyla birlikte poz verdi.

BUSE VAROL, ALİŞAN'IN AİLESİYLE BARIŞTI 

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş​ 2021 yılında yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş'ın hayatını kaybetmesinin ardından Alişan'ın eşi Buse Varol, kızının birinci yaş gününü kutlamak isteyince ailede kriz çıktı. Alişan annesi ve babası dahil tüm akrabalarıyla küsen Buse Varol, ilk olarak eltisi Merve Tektaş ile barıştı. Buse Varol son olarak ise kızının üçüncü yaş gününde kayınvalidesi ve kayınbabasıyla birlikte poz verdi. 

Buse Varol, Alişan’ın ailesiyle buzları eritti - 1. Resim

Buse Varol, Alişan’ın ailesiyle buzları eritti - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...