Tgrt Haber

Buse Varol setlere geri dönüyor! Eşi Alişan’la aynı kanalda buluştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
20 Ekim 2023 14:52 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 14:52
Buse Varol setlere geri dönüyor! Eşi Alişan’la aynı kanalda buluştu

Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan Buse Varol, şarkıcı Alişan ile evlenip 2 çocuğunu dünyaya getirdikten sonra setlere ara vermişti. Varol, uzun bir aradan sonra yeni diziyle anlaşma sağladı.

Buse Varol​ başrolünde Uğur Güneş’in yer aldığı “Selahaddin Eyyubi” dizisiyle ekrana dönüyor. Pakistanlı Ansari Shah Film’le ortak çektiği dizi dev bütçesiyle dikkat çekiyor. Varol böylece eşi Alişan'la aynı kanalda buluşmuş oldu. 

BUSE VAROL SETLERE GERİ DÖNÜYOR

Uğur Güneş’in başrolünü oynadığı “Selahaddin Eyyubi” dizisinin kadrosuna Buse Varol da katıldı. Buse Varol son olarak 2018’de “Payitaht Abdülhamid” dizisinde Mislimelek rolüyle ekranda yer almıştı. Oyuncu aynı yıl Alişan’la evlenip peş peşe 2 çocuk da dünyaya getirince setlerden uzun süre uzak kalmıştı. “Selahaddin Eyyubi” projesiyle anlaşan Buse Varol, Sedat İnci’nin yönettiği dizide “Zümrüt” rolünü oynacak ve Şirkuh’un (Sezgin Erdemir) eşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Böylece Varol, eşi Alişan’la birlikte aynı kanalda buluşmuş olacak. Çünkü Alişan da TRT’de “Alişan’la Hayata Gülümse” adlı programı sunuyor.

Buse Varol setlere geri dönüyor! Eşi Alişan’la aynı kanalda buluştu

SELAHADDİN EYYUBİ DİZİSİ OYUNCULARI

Genç kuşağın gözde yıldızlarından Doğan Bayraktar, Barbaros Hayreddin dizisinin ardından yine bir dönem dizisinin kadrosuna katıldı. Oyuncu TRT‘nin reyting rekortmeni dönem dizisi “Alparslan Büyük Selçuklu”nun ardından  “Selahaddin Eyyubi” dizisine dahil oldu. Ayrıca dizide, Dilin Döğer, Gökçe Akyıldız ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi ünlü oyuncular olacak.

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...