Tgrt Haber

Buse Varol'dan eşi Alişan için imalı paylaşım: O deli aşık mazide kaldı artık

11 Şubat 2022 11:43
Buse Varol ile Alişan'ın boşanmak için resmi işlemlere başladığı iddia edilmişti

Buse Varol ile Alişan'ın boşanma iddiaları çıkmış, çiftin resmi işlemlere başladığı gündeme gelmişti. İddialara isyan eden Alişan’ın ardından Buse Varol'dan imalı bir paylaşım geldi. Buse Varol Instagram hesabından Nilüfer Örer’in bir şarkısını paylaştı.

Buse Varol ile Alişan'ın boşanmak için resmi işlemlere başladığı iddia edilmişti

Buse Varol ile Alişan'ın evleri ayırdıkları ve boşanma kararı aldıkları iddiası magazin gündemine oturdu. Bir süredir boşanma haberleri ile de sık sık gündeme gelen çiftin resmi işlemlere başladığı konuşuluyordu.

Çiftin kızları Eliz'in 1. yaş gününü ayrı ayrı kutlaması sonrası çıkan boşanma iddialarını yakın çevreleri de doğruladı.

AİLE İÇİ GERİLİM

Türkücü Alişan, 7 ay önce kardeşi Selçuk Tektaş’ı (41) koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Kardeşinin ölümünden sonra yeğenleri Eyşan ve Ceylan’ı bir an olsun yanından ayırmadı. 2018’de evlendiği Buse Varol ise Alişan’ın kendi çocukları Burak ve Eliz’i ihmal ettiğini düşünüyordu. Bu nedenle araları bozuldu.

Çift eski günlerine dönmek için kasım ayında baş başa Budapeşte’ye tatile gitti. Ancak Buse Varol’un davranışlarının aile içinde gerilimi arttırdığı öne sürüldü.

İMALI PAYLAŞIM

Alişan, Instagram hesabından boşanma iddialarını yalanlayan bir açıklama yapmış ancak Buse Varol'dan herhangi bir açıklama ya da paylaşım gelmemişti.

Soyadını halen Alişan'ın soyadı olarak kullanan Varol'dan imalı bir paylaşım geldi. Buse Varol, Instagram hesabından Nilüfer Örer'in 'Mevsim Bahar' şarkısıyla paylaşım yaptı.

Buse Varol'dan eşi Alişan için imalı paylaşım: O deli aşık mazide kaldı artık

Şarkının sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından imalı bulundu. Buse Varol'un paylaştığı şarkının sözleri şu şekilde: 'Bir deli rüzgar esse bir yerlerden. Savurur mu, götürür mü beni bilmem. O deli aşık mazide kaldı artık. Dönecek mi geriye onu bilmem... Hiç zaman olmaz mı? Geri gelmez mi? Savunmasız duygular. Ah o günleri bir daha vermez mi? Acımasız şu yıllar.'

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...