Tgrt Haber

Büyük Prens'ten Küçük Prens’e anlamlı ziyaret: Uzun aradan sonra prenses eltiler de buluştu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2022 11:54 - Güncelleme : 11 Eylül 2022 14:13
Büyük Prens'ten Küçük Prens’e anlamlı ziyaret: Uzun aradan sonra prenses eltiler de buluştu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in üç gün önceki ölümünün ardından Westminster’da bulunan Buckhingham Sarayı’nda unvanlar değişti. Kraliçe Elizabeh’in oğlu Prens Charles’ın yeni Kral oldu. Ardından torun Prens William da Cornwall Dükü unvanını aldı.

Üç gün önce 96 yaşındayken hayatını kaybeden İngiltire Kraliçesi 2. Elizabeth’in oğlu  Prens Charles, ülkenin yeni kralı oldu. Resmen krallığı ilan edilen Charles’ın taç giyme töreni geleneklere göre birkaç ay sonra resmi bir törenle yapılacak. Böylece yeni Kral Charles​ ile 30 yıl önce ölen eşi Diana’nın büyük oğlu ve Prens William​ ise Cornwall Dükü unvanını almış oldu. Bu vesileyle ABD'den İngiltere'ye dönen küçük Prens Harry ile eşi ile Meghan Markle, Prens William ve eşi Prenses Kate Midddleton tarafından ziyaret edildi.

PRENS WİLLİAM VE PRENSES KATE, CORNWALL DÜKÜ OLDU

Kraliçe  Elizabeth'in ölümünün ardından  Prens William ve Kate Middleton'ın da unvanları değişti. Cornwall Dükü unvanına sahip olan  Prens Charles​, yeni Kral olurken, bu unvan büyük oğlu Prens William ve eşi Prenses Katte Middleton’a geçti.

Büyük Prens'ten Küçük Prens’e anlamlı ziyaret: Uzun aradan sonra prenses eltiler de buluştu

WİLLİAM VE KATE'TEN HARRY VE MEGHAN'A ZİYARET

Ailesiyle ilgili sorunlara yaşayarak Kraliyeti terk edip ABD'ye yerleşen küçük Prens Harry, eşi Prenses Meghan Markle'ı da alarak İngiltere'ye döndü. Uzun bir süredir görüşmeyen abi kardeş ve eltiler ise bugün bir araya geldi. Prens William ile Prenses Kate Middleton, küçük Prens ve küçük Prenses için sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...