Tgrt Haber
 - Nasıl ölümden döndüğünü anlatmış
10 saat 34 dakika önce

Metin Arolat iki gün önce ölümden döndüğü anları anlatmış! "Dedim ki ölüyorum..."

Dün gece sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Metin Arolat'ın iki gün önce katıldığı Armağan Çağlayan'ın programında yıllar önce ölümden döndüğü anları anlattı. Arolat'ın hayatını kaybetmeden önce yaptığı son röportajı duygulandırdı.
 - Yıllar önceki röportajı tekrar gündem oldu
11 saat 43 dakika önce

Metin Arolat aile üyelerinin vefatıyla yıkılmıştı! Sözleri tekrar gündem oldu

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, Kozyatağı'nda sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sanat dünyası hastaneye akın ederken, Metin Arolat, babası, ağabeyi ve annesinin peş peşe vefatıyla yıkılmıştı. Metin Arolat'ın aile üyelerin kaybettikten sonra verdiği röportaj bugün tekrar gündem oldu.
 - Sanat dünyası yasa boğuldu
12 saat 50 dakika önce

Metin Arolat'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Demet Akalın'dan son veda: Çok kızgınım

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat, sahne aldığı mekanda fenalaşarak hayatını kaybetti. Hastaneye ilk koşan şarkıcı Demet Sağıroğlu,"Yine rejim yapıyormuş. Herhalde kalbi kaldırmadı" açıklamasını yaptı. Haberi alan ünlü isimler büyük şok geçirirken, Seda Bakan, "Gerçekten mi?" diyerek yaşadığı şaşkınlığı paylaştı.
 - Ünlü isimden acı haber
21 saat 2 dakika önce

Son dakika | Şarkıcı Metin Arolat yaşamını yitirdi! Ölüm sebebinde dikkat çeken detayı Demet Sağıroğlu açıkladı

Son dakika: Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti. Birkaç gün önce katıldığı programda "En mutlu olduğum yer" dediği yerde yaşamını yitirmesi sevenlerinin dikkatinden kaçmadı. Reklamcı, müzisyen ve yönetmen olarak tanınan ünlü sanatçının ölüm sebebi açıklandı. İşte detaylar...
 - Bahar Candan hakkında flaş karar!
20 Eylül 2024 - 20:12

Son dakika | 44 yıl hapsi istenen Bahar Candan hakkında karar çıktı

Son dakika haberi: Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olma suçundan tutuklu bulunan ve 44 yıla kadar hapsi istenen sosyal medya fenomeni Bahar Candan, yurt dışına çıkış yasağı şartıyla tahliye edildi. Kardeşinin tahliye kararına yorum yapan Nihal Candan "İlahi adalete çok güveniyorum "dedi.
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 17:31

Haluk Bilginer ve “Safir” Uluslararası Emmy Ödülleri'nde aday oldu

New York’ta düzenlenecek Uluslararası Emmy Dünya Televizyon Festivali'nde yarışacak adaylar belli oldu. 22-24 Kasım arasında gerçekleşecek festivalde Haluk Bilginer ve Safir dizisi aday oldu.
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 16:54

Yeliz Yeşilmen'in zengin-fakir erkek karşılaştırması olay oldu!

Açıklamalarıyla gündem olan Yeliz Yeşilmen, son olarak zengin erkek fakir erkek karşılaştırması yaptı. Yeliz Yeşilmen'in bakış açısı kimi sosyal medya kullanıcıları tarafından haklı bulunurken kimileri tarafından gereksiz bir açıklama olarak yorumlandı.
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 16:33

Kavak Yelleri oyunları Pelin Karahan ve Ceren Moray'dan beklenen fotoğraf geldi

Kavak Yelleri dizisinde rol alan Pelin Karahan ile Ceren Moray yıllar sonra Kirli Sepeti dizisinde birlikte rol aldı. Kavak Yelleri dizisinde başrol oynayan iki isim yıllar sonra aynı projede buluştu. İkilinin birlikte beklenen karesini Pe
 - Esprili yorumu herkesi güldürdü
20 Eylül 2024 - 15:08

Metin Şentürk, derbi cevabıyla herkesi güldürdü

Yarın oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisi ile ilgili gelen soruya cevap veren Metin Şentürk, "Derbinin VAR kayıtlarını ben inceleyeceğim” diyerek gülümsetti.
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 14:36

Merve Boluğur imajını yeniledi! Sarışın oldu, yeni halini kimse beğenmedi

Acemi Cadı ile oyunculuk hayatına başlayan Merve Boluğur, uzun süredir herhangi bir projede yer almıyor. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Merve Boluğur, "Kendall bak işine canım, sarı benim rengim" notunu düştü.
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 13:57

Evlenmeleri bekleniyordu! Akın Akınözü ile Sandra Pestemalciyan ayrıldı

Hercai dizisinde oynadığı Miran Aslanbey rolüyle beğeni toplayan oyuncu Akın Akınözü, yıllardır beraber olduğu sevgilisi Sandra Pestemalciyan ayrılık kararı aldı.
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 13:27

Arda Güler, ilk kez sevgilisi Duru Nayman ile kameralar karşısında!

Milli futbolcu Arda Güler, Thibaut Courtois'nın belgesel galasında basketbolcu sevgilisi Duru Yaman ile katıldı. İlk kez sevgilisiyle kameraların karşısına çıkan Arda Güler, sempatik tavırlarıyla beğeni topladı.
 - Herkes kim olduğunu merak ediyordu
20 Eylül 2024 - 11:29

Gülse Birsel eşiyle 25 yılda sadece 2 kez görüntülendi! İşte ünlülerin bilinmeyen eşleri ve çocukları

Magazin haberlerinden sık sık ismini duyduğumuz ünlü isimlerin evli ve çocukları olduğunu biliyor muydunuz? Sessiz sedasız evlenen ve özel hayatını gizli tutmayı seven ünlülerin bilinmeyen eşlerini ve çocuklarını sizler için derledik. Bu ünlülerin en merak edilen isimlerinden biri de senarist ve gazeteci Gülse Birsel. 25 yıllık evli Gülse Birsel, eşiyle sadece 2 kez görüntülendi. İşte ünlülerin bilinmeyen eşleri ve çocukları...
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 09:31

Meriç Aral ile Serkan Keskin düğününe katılan Nur Sürer evine otobüsle döndü! O anlara yorum yağdı

Dün akşam İstanbul'da gerçekleşen törenle evlenen Meriç Aral ile Serkan Keskin düğününe ünlü isimler yağdı. Son olarak Aile dizisinde rol alan Nur Sürer, düğün çıkışı evine otobüsle gitti. O anlar bir hayranı tarafından görüntülenirken, oyuncuya yorum yağdı.
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 09:27

Linkin Park değişimiyle şaşkınlığa uğrattı! Chester Bennington'ın annesi ağır konuştu

Linkin Park yep yeni albüm ve müzik tarzıyla sevenleriyle buluştu. Chester Bennington'ın ölümünden sonra bir araya gelen grupta yeni solist Emily Armstrong oldu. Chester Bennington'ın annesi yeni performans sonrası gruba tepki gösterdi.
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 03:53

Beren Saat'in yeni projesindeki rol arkadaşları belli oldu

Beren Saat uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüyor. Televizyon projelerini yine reddeden güzel oyuncu platformdan gelen film teklifine onay verdi. Gizli Dolap projesinde iki ünlü erkek rol alacak.
Magazin - Magazin
20 Eylül 2024 - 01:18

Haluk Bilginer ödüle doymuyor! İkinci defa aday gösterildi

Şahsiyet dizisindeki Agâh Beyoğlu rolüyle Uluslararası Emmy Ödülü kazanan Haluk Bilginer yine aday gösterildi. Dizinin ikinci sezonundaki rolüyle de çıtayı yükselten Bilginer ikinci kez aday olduğu kategorinin favori ismi olarak konuşuluyor.
Magazin - Magazin
19 Eylül 2024 - 21:42

Meriç Aral ve Serkan Keskin çifti muradına erdi! 3 kez nikahı ertelemişlerdi, gözyaşları sel oldu 

Yaklaşık 5 yıldır birliktelik yaşayan Meriç Aral ve Serkan Keskin çifti bugün evlendi. Daha önce 3 defa düğün tarihini erteleyen ünlü çiftin düğününden ilk görüntüler de sosyal medya düştü. Çiftin duygusal anları anbean kaydedildi. 
 - Ahu Tuğba'nın kızından yeni açıklama
19 Eylül 2024 - 17:29

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten cenaze açıklaması!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba, Miami'deki evinde hayatını kaybetti. Ahu Tuğba’nın cenazesi ‘Şüpheli ölüm’ kategorisine alındığı için cenazesi Türkiye’ye gönderilmemişti. Kızı Anjelik Calvin'den 'cenaze' açıklaması geldi. Anjelik, "Cenaze tarihi diye bir tarih asla belirlenmedi" dedi.
 - Fiyatı dudak uçuklattı
19 Eylül 2024 - 16:18

Yalı Çapkını'nın yalısı satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin çekildiği Şevket Paşa Yalısı Satışa çıkarıldı. Rekor fiyata satışa sunulan yalı, Boğaz'ın en lüks yapıları arasında yer alıyor.
Sona Git