Tgrt Haber

Buzdan zehirlendiler! Acun Ilıcalı’nın eski eşi ve kızı hastanelik oldu...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
06 Eylül 2023 10:23 - Güncelleme : 06 Eylül 2023 10:59
Buzdan zehirlendiler! Acun Ilıcalı’nın eski eşi ve kızı hastanelik oldu...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve 16 yaşındaki kızı Yasemin Ilıcalı, Bodrum’da tatil yaptıkları esnada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü isimlerin zehirlendikleri öğrenildi.

Acun Ilıcalı’nın 13 yıllık eski eşi Zeynep Ilıcalı ve 2007 doğumlu kızı Yasemin Ilıcalı'nın Bodrum​ tatilleri zehir oldu. Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin Ilıcalı'nın içtikleri meşrubatın içindeki buzdan zehirlendikleri öğrenildi. Zeynep Yılmaz'ın arkadaşları serum tedavisi gördüğü andan fotoğraf paylaşarak 'nazar değdi' ifadesini kullandı. 

Buzdan zehirlendiler! Acun Ilıcalı’nın eski eşi ve kızı hastanelik oldu...

BUZDAN ZEHİRLENDİLER

Sabah Gazetesi’nden aktarılanlara göre; Acun Ilıcalı​'nın 2003-2016 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin Ilıcalı Bodrum'da tatil yaparken hastanelik oldu. Önceki gün fenalaşan anne ve kızın yapılan tetkikler sonucu zehirlendikleri öğrenildi. İçtikleri meşrubatın içindeki buz yüzünden zehirlenen Zeynep Yılmaz ve kızı Yasemin Ilıcalı'nın durumunun iyi olduğu kaydedildi. Zeynep Yılmaz'ın arkadaşları serum tedavisi gördüğü andan fotoğraf paylaşarak 'nazar değdi' ifadesini kullandı.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...