Tgrt Haber

Çağatay Ulusoy'lu Gaddar dizisinin afişi yayınlandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 Aralık 2023 17:35 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 17:35
Çağatay Ulusoy'lu Gaddar dizisinin afişi yayınlandı

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı Gaddar dizisinin ilk afişi yayınlandı. Yayın günü belli olmayan dizi, şimdiden ilgi görmeye başladı.

Yıllar sonra Gaddar​ dizisiyle televizyon ekranına dönen Çağatay Ulusoy’un yeni karakteri merak edilirken, dizinin afişi yayınlandı.

GADDAR DİZİSİNİN AFİŞİ YAYINLANDI 

İlk afişi yayınlanan Gaddar dizisi ocak ayında seyirciyle buluşacak. Cuma günleri yayında olması planlanan dizide Çağatay Ulusoy’a (Dağhan) Sümeyye Aydoğan​ (Aydan) ve Onur Saylak​ (Müdür) rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Çağatay Ulusoy'lu Gaddar dizisinin afişi yayınlandı

GADDAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Çağatay Ulusoy​, uzun bir aradan sonra ekrana Gaddar dizisiyle dönüyor. Dizi; uzun süre sonra askerlik görevinden evine dönen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) değişen hayatı konu ediniyor. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan'ın yaşadığı olayların ardından gaddara dönüşmesi ekrana yansıyacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...