Tgrt Haber

Çağatay Ulusoy’lu Kübra dizisinden ikinci sezon sürprizi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 17:36 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 17:37
Çağatay Ulusoy’lu Kübra dizisinden ikinci sezon sürprizi

Netflix, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Kübra dizisinin ikinci sezonunu duyurdu. İlk sezonu büyük merakla izlenen dizinin ikinci sezonu ise bu yılın Haziran ayında yayınlanacak.

Başrolünde Çağatay Ulusoy​, Aslıhan Malbora​ ve Ahsen Eroğlu​'nun yer aldığı Kübra dizisi için ikinci sezon kararı çıktı. Çağatay Ulusoy'un Semavi Gökhan olarak izleyici karşısına çıktığı yapım, ilk haftasında büyük bir başarı elde etti. 

KÜBRA DİZİSİNİN İZLEYİCİSİNE YENİ SÜRPRİZ 

Netflix​, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, Taylan Biraderler, Kübra’nın ikinci sezonunu duyurdu. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, Afşin Kum’un aynı isme sahip romanından uyarlanan ve sıra dışı hikayesiyle ilk sezonunda büyük başarı elde eden dizinin ikinci sezonu bu yılın Haziran ayında yayınlanacak.

Çağatay Ulusoy’lu Kübra dizisinden ikinci sezon sürprizi - 1. Resim

KÜBRA DİZİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI 

Sete çıkıldıktan sonra merakla beklenen proje ilk haftasında büyük başarıya imza attı. Netflix’in 22-28 Ocak verilerine göre, Kübra ikinci haftasında 10,400,000 saat izlenme ve 1.800.000 görüntülenme elde etti. Kübra, ikinci haftasında da Türkiye’nin yanı sıra Netflix’te 23 ülkenin Top 10 Dizi Listesinde yer aldı.

Çağatay Ulusoy’lu Kübra dizisinden ikinci sezon sürprizi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...