Tgrt Haber

Çağatay Ulusoy’un bölüm başı alacağı ücret belli oldu! Kıvanç Tatlıtuğ'u tahtından etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
10 Ekim 2023 09:23 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 09:24
Çağatay Ulusoy’un bölüm başı alacağı ücret belli oldu! Kıvanç Tatlıtuğ'u tahtından etti

Gaddar dizisiyle ekranlara geri dönen Çağatay Ulusoy’un bölüm başı alacağı ücret belli oldu. Zirvedeki isim Kıvanç Tatlıtuğ’u tahtından eden Çağatay Ulusoy, alacağı ücretle Türkiye'nin en pahalı oyuncusu oldu.

Çağatay Ulusoy​, FOX TV​'de yayınlanacak Gaddar​ dizisinin hazırlıklarına başladı. İmajını da değiştiren oyuncunun Gaddar dizisindeki partneri henüz belli değilken, Ulusoy’un alacağı ücret netleşti.

ÇAĞATAY ULUSOY, TÜRKİYE​'NİN EN PAHALI OYUNCUSU OLDU 

Yurt dışı satışı en çok olan oyuncuların başında da gelen Çağatay Ulusoy, bu zamana kadar yapılan anlaşmalarda en yüksek ücreti alan isim oldu. Başarılı oyuncunun eline bölüm başına 2 milyonu aşan bir ücret geçecek. Böylece Çağatay Ulusoy, Aile’yle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ’u aldığı ücrette geçmiş oldu.

Çağatay Ulusoy’un bölüm başı alacağı ücret belli oldu! Kıvanç Tatlıtuğ'u tahtından etti

ÇAĞATAY ULUSOY BAMBAŞKA KARAKTERLE GELİYOR

FOX ekranında yayınlanacak Gaddar dizisinde Levent isimli bir genci oynayacak Çağatay Ulusoy, farklı karakterle izleyici karşısına çıkacak. Sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulup adeta bir gaddara dönüşecek.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...