Tgrt Haber

Çağatay Ulusoy’un 'ülkenin en pahalı oyuncusu' olarak yer aldığı dizideki partneri belli

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Muhabir Online
13 Ekim 2023 09:29 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 09:29
Çağatay Ulusoy’un 'ülkenin en pahalı oyuncusu' olarak yer aldığı dizideki partneri belli

Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisiyle ekrana dönüyor. Dizide Türkiye’nin en pahalı oyuncusu olarak yer alacağı Ulusoy’un partneri de belli oldu. Ulusoy'un Gaddar dizisinde Gülcemal’in Deva’sıyla partner olduğu iddia edildi.

Çağatay Ulusoy​, uzun bir aranın ardından Gaddar​ dizisiyle ekrana dönüyor. Oyuncunun diziden alacağı ücret dudak uçuklatırken, partnerinin kim olacağı ise merak konusu oldu. Kulislerde dolaşan iddialara göre, oyuncunun partneri Sadakatsiz’in Derin’i oldu.

ÇAĞATAY ULUSOY TÜRKİYE’NİN EN PAHALI OYUNCUSU OLDU

Daha önce TGRT Haber’de de belirttiğimiz gibi, Yurt dışı satışı en çok olan oyuncularından biri olan Çağatay Ulusoy bu zamana kadar yapılan anlaşmalarda en yüksek ücreti alan isim oldu. Başarılı oyuncunun eline bölüm başına 2 milyonu aşan bir ücret geçecek. Böylece Çağatay Ulusoy, Aile’yle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ’u aldığı ücrette geçmiş oldu.

Çağatay Ulusoy’un 'ülkenin en pahalı oyuncusu' olarak yer aldığı dizideki partneri belli

ÇAĞATAY ULUSOY’UN GADDAR DİZİSİNDEKİ PARTNERİ BELLİ OLDU

Son olarak Netflix’te yayınlanan Terzi​ dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Çağatay Ulusoy, FOX TV ekranında yayınlanacak Gaddar dizisiyle anlaşma sağladı. Oyuncunun dizideki partneri merak konusu olurken, iddialara göre, Ulusoy başrolü son olarak Gülcemal dizisinde rol alan Melis Sezen​ oldu.

 

 

Kaynak: Muhabir Online

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
GONCA KENGEROĞLU 16 Ekim 2023 20:58

iyi bir oyuncu HAYRANIYIM

Sonraki Haber Yükleniyor...