Tgrt Haber

Çağatay’ın yeni imajını görenler ‘Özüne dönmüş’ yorumunu yaptı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 11:17 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 11:17
Çağatay’ın yeni imajını görenler ‘Özüne dönmüş’ yorumunu yaptı

Gaddar dizisinin çekimlerine başlayan Çağatay Ulusoy’un saçı sakalı birbirine karışmış hali eleştiri alınca oyuncu imaj değişikliğine gitti.

Son olarak Netflix platformunda yayınlanan Terzi dizisiyle beğeni toplayan Çağatay Ulusoy​, Sümeyye Aydoğan​ ile başrolü paylaştığı Gaddar​ dizisinin çekimlerine başladı. Oyuncunun yeni imajı sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

ÇAĞATAY ULUSOY ÖZÜNE DÖNDÜ

Gaddar dizisi için saçı ve sakalını uzatan Çağatay Ulusoy’un imajına eleştiri yağmıştı. Sosyal medyada paylaşılan son karede ise Ulusoy’un imaj tazelediği ve Çukur dizisindeki imajına geri döndüğü görüldü. Saçlarını kısa kesen oyuncunun son hali beğeni topladı.

Çağatay’ın yeni imajını görenler ‘Özüne dönmüş’ yorumunu yaptı

YENİ İMAJINA BEĞENİ YAĞDI

Çağatay Ulusoy'un son haline beğeni yağdı. Oyuncunun yeni imajına; 'Kral geri döndü', 'İşte Çağatay' 'Çukur imajı geri geldi', 'Özüne dönmüş çok iyi' gibi yorumlar yapıldı.

GADDAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU 

Bu sezon birçok başarılı projeye imza atan Ay Yapım’dan yeni bir dizi geliyor. FOX TV ekranında yayınlanacak Gaddar dizisinin çekimleri başladı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı buluşturacak ‘Gaddar’ dizisinin kadrosuna son olarak Erdal Özyağcılar dahil oldu. İşte, Gaddar dizisi oyuncu kadrosu;

Çağatay Ulusoy - Levent

Onur Saylak​ - Müdür

Sümeyye Aydoğan - Aydan

Laçin Ceylan - Fatma

Hakan Salınmış - Davut 

Fatih Berk Şahin - Rüzgâr

Deniz Özerman - Fikriye

Aytek Şayan - Gürkan

Neslihan Yeldan - Oya

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...