Tgrt Haber

Ünlü manken Çağla Şikel koronavirüse yakalandı

28 Şubat 2022 15:08 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 15:38
Ünlü manken Çağla Şikel koronavirüse yakalandı

Ünlü manken Çağla Şikel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyurdu. Şikel paylaşımda, "Bir süre dinleneceğiz" dedi.

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel, sosyal medya platformu Instagram’dan yaptığı paylaşımla kötü haberi verdi. Şikel yaptığı paylaşımda, ‘Yayınımız banttan devam etmekte’ diyerek koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Şıkel, 2020 yılında Çin aşısı faz 3 için başlatılan çalışmalara denek olarak katılmıştı. Şıkel, aşı yaptırdığı anları da Intagram hesabından paylaşmıştı.

"GİTTİĞİMDE YERDE YATIYORDU"

Öte yandan geçtiğimiz hafta 'Katarsis' programına konuk olan Çağla Şıkel, babasının ölümünü anlatırken zor anlar yaşamıştı. Ünlü isim, babasının kalp krizi geçirdiği haberini aldığı anları şöyle anlatmıştı:

"Ofisinden haber geliyor, ambulans biraz gecikiyor. Nasıl gittiğimi hatırlamıyorum, Ayetel Kürsi okuduğumu hatırlıyorum. Biz üçüncüsünü beklemiyorduk. Gittiğimde yerde yatıyordu. Sarıldım mı sarılmadım mı hatırlamıyorum. Bağırdığımı hatırlıyorum. Hayatıma kazınan bir tablo o yerde yatışı... Güler yüzüyle hatırlamak istesem de o aklımda kaldı. O benim babamdı. Sonra çok zor oldu. Ölümün ne demek olduğunu bu kadar yakından ani tanışmak..."

Çağla Şıkel babasıyla ilgili "Keşke daha çok konuşsaydım, daha çok sevseydim, geri gelmeyeceğini bilmenin verdiği hüzün... Bunlar da yasa dair aslında" yorumunda bulunmuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...