Tgrt Haber

Özge Ulusoy’un askeri törenle uğurlanan babasının cenazesinde Çağla Şikel vefasını gösterdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2022 09:10 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 10:03
Özge Ulusoy’un askeri törenle uğurlanan babasının cenazesinde Çağla Şikel vefasını gösterdi!

4 Aralık Pazar günü Ankara Çankaya’da araç çarpması sonucu hayatını kaybeden manken Özge Ulusoy’un babası Albay Haydar Ulusoy’un cenazesi Ankara düzenlenen törenin ardından İstanbul Büyük Selimiye Camii'ne getirildi. Özge Ulusoy’un hıçkıra hıçkıra ağladığı cenaze töreninde sunucu Çağla Şikel arkadaşını yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz pazar günü trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar’a pazartesi günü Ankara Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Ankara’da düzenlenen törenin ardından cenazesi İstanbul​ Üsküdar’da bulunan Büyük Selimiye Camii'ne getirildi. Ulusoy ailesi taziyeleri kabul ederken gözyaşları sel oldu. Ünlü manken Çağla Şikel de arkadaşı Özge Ulusoy’u acı gününde yalnız bırakmadı.

ÇAĞLA ŞİKEL, ARKADAŞINA VEFA ÖRNEĞİ GÖSTERDİ

Ankara​ Pir Sultan Abdal Cemevi’nde düzenlenen ilk törenin ardından İstanbul Büyük Selimiye Camii'ne getirilen cenaze için Ulusoy ailesi taziyeleri kabul etti. Askeri törenle kalkan cenaze Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi. Özge Ulusoy'u yakın arkadaşı manken Çağla Şikel ise Ulusoy’yalnız bırakmadı. Ulusoy, Şıkel'i görünce gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşına uzun uzun sarılarak teselli bulmaya çalışan Ulusoy’un güçlükle ayakta durduğu dikkat çekti.

Özge Ulusoy’un askeri törenle uğurlanan babasının cenazesinde Çağla Şikel vefasını gösterdi!

"ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BÖYLE BİR İNSANIN EVLADIYIM"

Emekli Albay Haydar Ulusoy​ için pazartesi günü Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde gerçekleşen törende Özge Ulusoy, babasıyla ilgili şu konuşmayı yapmıştı: “Babamı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Bu dünyada yaşayan bir melekti. Birçok insana aş verdi, iş verdi, korudu, kolladı. Bir insandan bile beddua almadığına çok eminim. Anneme çok iyi bir eş bize çok iyi bir baba oldu. Herkes burada onu ne kadar çok seviyor görüyorum. Herkesin hakkında neler düşündüğünü de biliyorum. Okuyorum, hiç tanımayan insanlar bana ulaştılar; babamın ne kadar iyi bir insan olduğundan bahsediyorlar. Şükürler olsun böyle bir insanın evladıyım. Damarımda, hücremde her şeyimde bırakıp gittiğine inanmıyorum, benim içimde yaşayacak ve gidilecek güzel bir yer varsa bunu en çok hak eden babam. O yüzden sadece dualarınızı istiyorum. Huzurla istirahat etsin

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...